A megszokott, klasszikus értékeket öltözteti 21. századi köntösbe a piacvezető receptmagazin. A Nők Lapja Konyha március 5-én megjelent számában életre kel a címlap: az egyszerűen letölthető és kezelhető Liveprint alkalmazás segítségével megelevenedő videó lépésről lépésre vezet végig kedvenc salátánk elkészítésén.

A magyar gasztromagazinok között egyedülálló digitális eszközzel újít a Nők Lapja Konyha. A közel 50 000 eladott példányszámmal rendelkező, havonta megjelenő magazin a hűséges olvasók által megszokott minőségi tartalmat megőrizve törekszik a folytonos megújulásra. Márciusi lapszámuk címlapját ezért az elmúlt évek innovációjával, az ingyenesen elérhető Liveprint alkalmazással keltik életre.
A Nők Lapja Konyha számára fontos, hogy minden gasztronómia iránt érdeklő olvasójának segítséget, kreatív ötleteket és izgalmas újdonságokat tudjon kínálni: szezonális ételeink között kezdő és gyakorlott háziasszonyok is találnak az ízlésüknek megfelelő receptet. Nem csak a tartalmat, a formát tekintve is naprakésznek kell lennünk: nyomtatott lapként sem hagyhatjuk figyelmen kívül a digitális világ térhódítását. Életre kelő címlapunkkal az online térben otthonosan mozgó olvasóinknak szeretnénk releváns megoldást nyújtani – mondta Kajári Zsófia, a magazin felelős szerkesztője.

Megelevenedő cézársaláta receptünk csak az első a digitális megoldásaink sorából. Terveink szerint a jövőben több recept elkészítését is követhetjük videós formában, a különleges tartalom pedig az olvasók mellett a hirdetőknek is újdonságot kínál: a magazint, Liveprint alkalmazást és a Nosalty csapat készítette videót is magában foglaló szponzoráció egyedülállóan komplex megjelenési lehetőséget biztosít” – tette hozzá Glück Andrea, a Nők Lapja Konyha brandmenedzsere.

Az applikáció android operációs rendszerekből érhető el, az Apple store-ral a tárgyalások folyamatban vannak. A Liveprint címlap életre keltéséhez segítséget nyújtó oktatóvideót itt tekintheti meg.

Forrás: Red Lemon Media