Ismét sikeresen zárult a hónap utolsó péntekén megrendezett harmadik Slow Food termelői piac. A választékban és látványban bővülő, kóstolókkal, élőzenével, bemutatókkal színesített rendezvény egyaránt odavonzotta a kicsiket és nagyokat.

A gyermekek boldog mosollyal majszolták a lekváros buktákat, kürtőskalácsot, kóstolhattak sajt különlegességeket, a sokak által még ismeretlen élettani hatásokkal rendelkező gyógynövényeket és teákat és még sok más finomságot. A rendezvényen üde színfoltot képeztek a kézművesek színvonalas alkotásai, miközben a hangulatos eseményt ezúttal élő hegedűszó kísérte. Hónapról hónapra egyre több termelő csatlakozik a rendezvényhez, folyamatosan bővítve a kínálatot. A piacon a Slow Food Kiskunság képviselője is jelen lesz, aki a Slow Food mozgalomról, szellemiségről tájékoztatja a látogatókat.

A Kecskeméti Piac továbbra is szeretettel várja a kedves érdeklődőket, az egészségükre tudatos vásárlókat, továbbá a gyermekeket, akiket minél fiatalabb korban kell megismertetni az ízletes, helyben termelt, kisüzemi körülmények között készített, egészséges élelemmel, az egészséges életmód fontosságával.
A legközelebbi Slow Food piac június 28-án, pénteken kerül megrendezésre a Kecskeméti Piaccsarnok fedett szabadtéri részének hátsó felén reggel 7.00 óra és 13.00 óra között.

 

 

Hozzászólások