Attilát Isten bizonyára jó kedvében teremtette. Nem csak gyémánt van a torkában, hanem igen megnyerő külsővel is megáldotta az ég. Nem csoda, hogy az interneten ma már több mint 40 ezren követik őt. Csillag született….

 

laszlo attila4

 

Nagyon hűséges a rajongóihoz, hiszen nap mint nap beköszön a Facebook oldalán, hírt ad magáról és megörvendezteti dalaival az oldalára látogatókat is. Attila ugyanaz maradt, aki volt, egy tisztaszívű gyermek, akinek nagyon fontos ma is, hogy szeressék az emberek. Ismerjük meg hát közelebbről a csodás hangú erdélyi fiatalembert! Vajon milyen változások történtek életében 2011 óta, amikor is győztese lett a “Csillag születik” című tehetségkutató műsornak?

Kérlek, mesélj magadról! Hol, melyik városban láttad meg a napvilágot? Mutasd be szüleidet, és beszélj arról is, hogy kitől örökölted a tehetségedet!

Erdélyben születtem, Kézdivásárhelyen, László Attila és Boros Éva egyetlen gyermekeként. Szüleim egyszerű munkásemberek, akik korán felfedezték az énekléshez való tehetségemet. Édesanyám egész kiskoromtól tanított gyermekdalokra, népdalokra, és lassan én is megszerettem azokat. Úgy gondolom, hogy édesanyámtól örökölhettem a hallásomat és a hangomat, hiszen Ő nagyon sokat énekelt nekem.

 

laszlo attila1

 

Emlékeid között kalandozva van olyan gyermekkori élményed, amelyet szívesen megosztanál velünk?

Igazából, ha belegondolok, olyan nagyon kiemelkedő emlékem nincs. Szüleim szerint nagyon eleven gyermek voltam, mindig meglógtam mellőlük, ők pedig eszeveszetten kerestek engem. Úgy hiszem, ennek ellenére azért nem voltam olyan rossz fiuk, mindig tiszteltem és szerettem a szüleimet.

Mikor és ki figyelt fel rád, hogy fantasztikusan gyönyörű hang jön ki a torkodból?

Ahogyan az lenni szokott, legelőször a szüleim figyeltek fel a képességemre, majd az óvónőim is meglepődtek,amikor meghallották az énekhangomat. Természetesen később az iskolában az énektanárom is megörült, amikor dalra fakadtam.

 

 

Milyen hangszeren játszol?

Tízéves koromban kezdtem el zongorázni, valamint a helyi kántor tanított meg később orgonán is játszani. Mostanában a gitárral is megbarátkoztam, de mindig a zongora lesz a kedvencem.

Hol és hogyan kezdődött számodra a siker felé vezető út? Hogyan értékelték a tehetségedet?

Először egy kézdivásárhelyi tehetségkutatóban indultam, ahol elég jó helyezést értem el, de nagy álmom volt, hogy egy nagyobb megmérettetésen is részt vegyek. Így jöttem Magyarországra a Csillag Születik versenyére. Teljesült az álmom, mert nem csak részt vettem, hanem meg is nyertem azt.

 

laszlo attila3

 

Látom a Facebook-on, hogy most már elég sok fellépésed van. Hogyan tudod összeegyeztetni a tanulással?

Természetesen tudom, hogy számomra az az első, hogy az iskolát sikeresen elvégezzem, de mindig próbálom úgy alakítani a hétvégéket, hogy jusson elég idő a fellépéseimre is, mert ez nem csak számomra öröm, de remélem a rajongóimnak is.

A szüleid hogyan fogadták sikereidet?

A szüleim nagyon örültek, amikor megnyertem a versenyt, és ma is nagyon boldogok. Ők azok, akik mindig, mindenben a legmesszebbmenőkig támogatnak engem. Tudom, hogy amíg élnek, rájuk számíthatok.

 

laszlo attila5

 

Tudom, hogy ma Szigetszentmiklóson élsz. Hogyan kerültél oda? Milyen iskolában folytatod a tanulmányaidat?

Ismerősök által kerültem Szigetszentmiklósra, és örülök neki, mert Budapest egy kicsit túl zajos számomra. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió zongora szakán tanulok.

Kérlek, mesélj nekünk arról, hogy milyen vágyaid, álmaid vannak!

Nincsenek nagy álmaim, csak arra vágyom, hogy minél többen megismerjenek és elismerjenek mint énekest, mint zenészt. Örülnék neki, ha a dalaimat majd szívesen énekelnék az emberek.

 

laszlo attila2

Majdnem elfelejtettem megkérdezni, pedig a lányok nagyon kíváncsiak rá: Hogy állsz a szerelemmel?

Az a baj, hogy jelenleg nincs időm a szerelemre, de ahogy tudok, próbálok időt szakítani arra is. Úgy hiszem, ahogy mindennek, ennek is eljön majd az ideje.

Képzeletben forgasd meg az időkereket! Hogyan látod magad 20 év múlva? Merj nagyot álmodni!

Mint minden énekes, én is arról álmodom , hogy telt házas koncertjeim legyenek. Rengeteg saját dalt szeretnék még írni, és ami számomra a legfontosabb, hogy mindig olyan legyek, akit az emberek megbecsülnek és szeretnek.

Nagyon szépen köszönöm az interjút! A magam és a szerkesztőségünk nevében kívánom, hogy minden álmod, vágyad váljon valóra. Tudom, hogy ezzel a tehetséggel és alázattal óriási karriert fogsz még befutni. Az én Istenem segítsen meg téged!

 

 

 

 

Nagy L. Éva

Szerkesztette: Weninger Endréné Erzsébet

 

 

Hozzászólások