Ittzés Tamás, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője boldog újévet kíván minden Bohém nevében ezzel a videóval.  Az év első hírlevelében három témáról ad tájékoztatást:

1. Januári Bohém klubok
2. Jegyek is kaphatók a Bohém Fesztiválra, nem csak bérletek!
3. Augusztusban Jazzfőváros lesz Kecskemét, ezt nem lehet kihagyni!

 

bohem_kisbugaci

 

1. Januárban is Bohém klub
Folytatódnak havonta a Bohém klubok, ezúttal az 1997-2002 között megjelent lemezek anyagából játszanak: Kedden (jan. 19. 19h30) Kecskeméten (www.hirosagora.hu), 28-án csütörtökön (NEM 21-én!) este 20-22h között Óbudán (www.kultea.hu) lépnek fel. Mindenkit szeretettel várnak!

2. Jegyek is kaphatók a Bohém Fesztiválra, nem csak bérletek!
Többen szerettek volna már karácsony előtt jegyet venni a fesztivál egyes koncertjeire. Jegyek fizikailag csak február közepén lesznek, de a Bohém Webáruházban már meg lehet rendelni őket. Persze csak akkor érdemes jegyet venni, ha nem tudunk egész hétvégén itt lenni, mert amúgy a háromnapos bérlet ajánlott! Idén közkívánatra ismét van diák-nyugdíjas bérlet is, az 5 koncertre mindössze 7500 Ft-ért! Bérletből még kb. 100 db-ot tudunk eladni, utána csak a jegyek maradnak! A belépőket ide kattintva lehet megrendelni. 

3. Augusztusban Jazzfőváros lesz Kecskemét, ezt nem lehet kihagyni!

Idén végre teljesül egy régi álom, egy nyári szabadtéri klasszikus jazz fesztivál. A helyszín Kecskemét, a Domb Beach melletti füves terület lesz (vagyis a szabadidőközpont), időpont aug. 4-7. és mintegy 130 zenész vesz részt benne. Erről később majd részletesebben, most csak annyit, hogy a levél elején linkelt videón látható prágai Harlemania big band is itt lesz!

 

 

Ittzés Tamás hírlevele alapján készült

 

 

Hozzászólások