A Bohém Ragtime Jazz Band tagjai továbbra is szeretettel várják a zenéjüket kedvelőket a Bohém-klubban Óbudán. Ha arra jársz és ráérsz, nagyszerű zenei élményben lehet részed minden hónap első keddjén! A legközelebbi alkalom: 2020. február 4., kedd 19.30-21.30. Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Óbuda (1036 Budapest, Korona tér 1., www.kultea.hu) – Apropó, Anglia lesz a Bohém Fesztivál díszvendége!

Közhírré tétetik, hogy a 29. Bohém Fesztivált 2020. március 27-29 között tartják Kecskeméten. Anglia lesz a díszvendég! Van már jegyed, szállásod?

Anglia lesz a vendég a 29. Bohém Fesztiválon. Enrico Tomasso trombitán, aki gyerekkorában Louis Armstrongnak játszott, felnőttkorában ötször lett az év jazzmuzsikusa Angliában, valamint egy különleges csapat, The Dime Notes. A magyar zenészek a házigazda Bohémeken kívül is a krémet képviselik. Micheller Myrtill vadonatúj programját hozza el Kecskemétre. Az anno a Bohém Fesztiválokon felnőtt, azóta már Grazban és Bécsben saját csapatával ismertté váló Papp Mátyás pedig a legjobb fiatal magyar zenészek közül válogatta össze fesztivál-válogatottját.

Az 5 koncertre jegyek, bérletek a Bohém Webáruházban kaphatók.

Ha nem kecskeméti vagy, érdemes minél előbb szállást foglalnod. Ha SZÉP-kártyával fizetnél, a hoteleket közvetlenül keresd! De ugyanazt az árat fogod tőlük kapni, ha jelzed, hogy a Bohém Fesztiválra érkezel.

Pontos program, részletek itt

Végre megjelent a világháló minden szegletében a Just A Gigolo c. tavaly nyári albumunk. Bohém CD itt-ott, ingyen letölthető. Az alábbi linkeken ingyen is hozzáférhetsz:
YouTube 
Deezer 
Spotify 
iTunes 
Google Zene 

Ha a fizikai, kézzel fogható CD-re vágysz, azt ITT kaphatsz.

Még egy nagyszerű programelőzetes! Bohém35 a MÜPA-ban 2020. augusztus 29-én!

Részletek később lesznek, egyelőre írd be a naptárodba, hogy augusztus 29-én, szombaton este a MÜPA-ban lesz Bohém-koncert. Két olyan sztárvendég érkezik, akiket a világ bármely pontján a legjobbak közé sorolnak a hangszerükön.

Mi is többször találkoztunk velük színpadon, és azon kívül is nagyon szeretjük őket: Ben Cummings (Anglia) – trombita, Matthias Seuffert (Németország) – klarinét, tenorszaxofon. Szólunk, ha lehet már jegyeket venni. Egyelőre koncentrálj a Bohém Fesztiválra, ennek pedig csak jegyezd fel a dátumát! – nyomatékosítja dr. Ittzés Tamás, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. 

(A Montázsmagazin ITT írt a 28. Bohém Fesztiválról.)

 

 

Hozzászólások