Kedves Alkotó Honfitársam! Wass Albert életének, műveinek, szellemiségének ismertetését, és a kecskeméti Wass Albert emlékmű létrejöttét segítő támogatókat keresünk. Mint alkotót kérem, segítsen! Gyarapítsa támogatói körünket, hozzon létre alkotásokat, melyek egy irányba mutatnak a szülőföldjéről elüldözött erdélyi magyar író, Wass Albert műveivel, szellemiségével. Költőien szólva: Alkoss, hass, Wass példázatai mentén műveket! Alkotásával támogassa a kecskeméten – közösségi adakozásból – felállítandó emlékművet!

Alkotásai, vagy ezekből az általad készített és felajánlott alkotások eladásából befolyt összeggel, vagy annak meghatározott részével támogassa ügyünket, kérjük! Amennyiben egyetért a terveinkkel, kérem, hogy augusztus 15-ig jelezzen vissza, ha vállalja, hogy alkot Wass Albert és művei szellemiségével egyetértésben, és alkotásával támogatja a kecskeméti Wass emlékmű létrejöttét.

Az elkészült műve leírását, adatait és fényképét – digitális állományként – szeptember 15-ig küldje el a hiros.rovokor@gmail.com e-mail címre. A beérkező műveket web-galériánkban és facebook oldalainkon kiállítjuk, hirdetjük:

  • rendezvényeket szervezünk, ahol a felajánlókat és a műveket bemutatjuk, a kiállított/kivetített műveket elárverezzük
  • az összegyűjtött, felajánlott összegeket a Wass Albert emlékmű számlára (50800128-15550642) befizetjük.

Várjuk jelentkezését ezen elérhetőségek bármelyikén. A kezdeményező Hírös Rovókör nevében barátsággal:

Csernus Lajos
+36 30 9456 321
hiros.rovokor@gmail.com

 

 

Hozzászólások