A Kecskeméti Városrendészet közleménye a parkoló bérletek megváltásához szükséges regisztrációról – Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kecskeméti Városrendészet a 2020. évre szóló parkoló bérletek árusítását 2019. december 2-től kezdi meg.

A kedvezményes parkoló bérletek megvásárlásának feltétele a kedvezményre jogosultság igazolása. Felhívjuk a bérlettulajdonosok figyelmét arra, hogy jogosultságukat ismételten igazolniuk kell, mert a 65 év feletti kecskeméti lakosok részére szóló (ún. „nyugdíjas”) és a lakóhelyhez illetve a bejelentett tartózkodási helyhez legközelebb eső várakozási területre szóló (ún. „lakossági”) bérletek megvásárlásához szükséges, 2019-es évre szóló regisztráció 2019. november 14-én törlésre került.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció 2019. november 15. napjától lehetséges honlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) keresztül, vagy személyesen ügyfélfogadási időben: hétfőtől szerdáig 08.00-15.00, csütörtökön 08.00-18.00, pénteken 08.00-12.00 óra között) a Piacsarnok hátsó bejáratai mellett található Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

A kedvezményes parkoló bérletek megvásárlásához szükséges regisztráció során be kell küldeni, vagy be kell mutatni:
– a személygépkocsi forgalmi engedélyének mindkét oldalát,
– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának személyi igazolványát,
– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyáját.

Figyelem! A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra! A bérletek ára változatlan marad!

Az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak és vásárolják meg bérletüket!

Kérjük ügyfeleinket, hogy a kényelmetlenségek elkerülése érdekében lehetőség szerint mielőbb végezzék el a regisztrációt illetve újra regisztrálást, ne várják meg az év végét, vagy a jövő év elejét, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a regisztráció visszaigazolása hosszabb időt vehet igénybe.

Kecskeméti Városrendészet

 

 

Hozzászólások