A Mosolyra hangolók együttes elhatározta, hogy a farsang végétől (március) a gyermeknapig (május vége) havonta (3 hónap), legalább 77 gyermeket – hiszen a mesékben is ez a varázsszám – egy-egy rajzért cserében mosolyra hangol zenével, játékkal és mókával. A kezdeményezésben a Mosolyra hangolók partnere a kecskeméti SOS Gyermekfalu.

 

mosolyra_hangolok1

Ki pályázhat?
Óvodás csoportok és alsó tagozatos iskolai osztályok Kecskemétről és elsősorban Kecskemét 50 km-es vonzáskörzetéből.*

Mivel lehet pályázni?
A pályázó óvodás csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagja készít nekünk egy-egy ceruzarajzot, melynek központi témája a mosoly, és címzettjei az SOS Gyermekfalvak lakói.

Mi a nyeremény?
A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli és bírálja. (nem egyénenként, hanem csoportként). A zsűri által kiválasztott legjobb rajzokat készítő csoportok intézményei egy Mosolyra hangolók koncertet nyernek, illetve a Mosolyra hangolók “Kicsiknek és virágoknak” című lemezét.

Hogyan kell pályázni?
Az óvodai csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagjának a rajzát névvel ellátva egy lezárt borítékban, ajánlott küldemény formájában várjuk a következő címre:
Mosolyra hangolók
6001 Kecskemét, Pf. 277
A rajzok mellé kísérőlevélként várjuk az oktatási intézmény pontos nevét, a csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály megnevezését illetve névsorát, valamint legalább két kapcsolattartó személy elérhetőségeit (e-mail cím és telefonszám).

 

mosolyra_hangolok02

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. március 14.
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a mosolyrahangolok@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36-30/402-5937 számon Fazekas Istvánnál, illetve a Mosolyra hangolók facebook oldalán: https://www.facebook.com/mosolyrahangolok
További információ a www.mosolyrahangolok.hu weboldalon
A pályaművek postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez, illetve ahhoz, hogy a rajzokat a Mosolyra hangolók szabadon felhasználhassák.
(*Azon pályázatokat is várjuk, akinek települése több mint 50 km-re fekszik Kecskeméttől, de ez esetben, a koncertet a Mosolyra hangolók, csak útiköltség megtérítése mellett tudják vállalni.)

Hozzászólások