Szombaton délután megint cipővásárt és háztartásicikk vásárt tartottak a Széchenyivárosi Kispiacon: az érdeklődés pedig megint hatalmas volt.

Régóta nagy népszerűségnek örvendenek a toronyházak közén megtartott cipővásárok a Széchenyivárosi Kispiacon – hiszen a főként hölgyekből álló vásárlóközönség szinte hihetetlenül alacsony áron vásárolhatja meg itt a legújabb divat szerinti, az adott évszaknak megfelelő modelleket. Most szombaton is alig fértek el a vásárlók az amúgy nagy alapterülten kitett temérdek új cipő, szandál és papucs, és a több ezer doboz között. Rengetegen jöttek, kihasználva a jó időt, hogy divatos modellekkel frissítsék fel cipőtárukat.

Amint azt láthattuk: ugyancsak nagyon népszerű a Széchenyivárosi Kispiacon a háztartásicikk vásár – mely nemcsak szombaton, hanem a hét négy napján is várja az érdeklődőket. Ráadásul egyre bővülő kínálattal: a műanyagáruk mellett mostanra vas-edény árut, és a panellakásokba szükséges mindenféle fürdőszobai kiegészítőt is vásárolhatunk itt a kádkilépőtől a zuhanyrózsáig vagy a gégecsőig. A választék egyre bővül: mostanra hasonlóan olcsón megjelentek az ágyneműhuzatok, és hamarosan más háztartási textilárut is vehetünk majd itt.

 

Képek és szöveg: Komlós József JR

 

Hozzászólások