2022. november 24-én 18.00 órától kerül megrendezésre a második JudaKecs zsidó gasztro-kulturális est, ezúttal két helyszínen. A rendezvény első része az egykori kecskeméti ortodox zsinagógában működő Magyar Fotográfiai Múzeumban várja a vendégeket, míg a folytatásnak a Beszélő Köntös KultúrPub lesz a helyszíne a Kéttemplom közben.

judakecs

A szervezők az első alkalomhoz hasonlóan ezúttal is színvonalas kulturális és gasztronómiai kínálattal várják az érdeklődőket. A vendégek 18.00 órától a Fotómúzeumban találkozhatnak Steiner Zsófival, az Egység Magazin főszerkesztőjével, Germán Vanda verselővel, Cseh Viktor kultúrtörténésszel és Asher Faith budavári rabbival. A Beszélő Köntösben pedig Falusi Mariann és Móser Ádám koncertje zárja az estét 21.00 órai kezdéssel.

A résztvevők egy welcome drink elfogyasztását követően ismét kóstolót kaphatnak majd a zsidó konyha remekeiből is.

A belépés regisztrációhoz kötött, regisztrálni a judakecs@gmail.com email címen, vagy a +36-20-565-58-44-es telefonszámon lehet. Belépő az összes programra: 5000.- Ft, amiből a szervezők ismét támogatni kívánják a Védőháló Karitatív Egyesület munkáját is.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások