VOSZ: 2018. ÉV VÁLLALKOZÓJA DÍJAK Bács-Kiskun megyében – A VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezete büszke arra, hogy a megyében tevékenykedő kis-, közép- és nagyvállalkozások ill. egyéni vállalkozók alkotják a helyi gazdasági élet gerincét. A hagyományoknak megfelelően idén is kitüntetések átadására kerül sor a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül.

A 2018. november 23-án, pénteken 18 órakor a Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő Prima díjátadó gálaesten kerül majd sor a megyei Év Vállalkozója Díjak átadására.

Ekkor veheti át kitüntető elismeréseit az Év Menedzsere, az Év Vendéglátója, az Év Agrárvállalkozója és az Év Elektromos Kivitelezője, akik tevékenységét 2018-ban a VOSZ megyei elnöksége a legkiemelkedőbbnek ítélte meg. Elhangzik még a gálán annak a két megyei díjazottnak a neve is, akik az idén az országos Év Vállalkozói Díjakat vehetik majd át Budapesten a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő gálaesten.

2018-ban is átadja a VOSZ a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat, melynek felbecsülhetetlen erkölcsi értéke önmagáért beszél, ezen díj átadásához is a kecskeméti Prima gála nyújtja a legméltóbb helyszínt.