2017. december 31-én a legnagyobb szabadtéri szilveszteri buli Kecskeméti Téli Fesztiválon lesz. A zenéről a Madarak Házibuli Zenekar gondoskodik, ahol a profi zenészek vezénylésével egy igazi Időkapszula partiban lehet részünk. A színpadképet is retro hangulatúvá varázsolják, gyakorlott kézzel mozgatják meg a közönséget, a jó hangulat mellettük elkerülhetetlen.

A kecskeméti Nagytemplom harangjának 12 harangütése végleg elbúcsúztatja majd a 2017-es évet. Ekkor két nagy, úgynevezett mozsár effekt robbanás is nyomatékot ad majd ennek az eseménynek, hogy utána közösen elénekelhessük a Himnuszt. A tűzijáték sem akármilyen lesz, hiszen kimondottan számítógép vezérelt és a kísérő zenéhez szinkronizált műsort láthatunk, azaz piromusicalt.

A négy tételből álló műsorban természetesen lesz Kodály Zoltán zenéjéhez igazodó tűzijáték is. 35 kg robbanóanyag körülbelül 15 perc alatt, mintegy 1200 robbanás és egyéb effekt formájában kápráztatja el a közönséget az Aranyhomok Szálloda előtti térről kiindulva.

Szilveszterkor is fényekkel, zenével és fantasztikus hangulattal vár a Kecskeméti Téli Fesztivál!

 

 

 

Hozzászólások