2015. december 13-án, vasárnap 10 és 20 óra között a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében valósul meg a „TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ – Mozogj télen is!” elnevezésű esemény a Városligeti Műjégpályán.

teli_sport1

A szervezők az adventi időszak ezüstvasárnapján a Téli Sportágválasztó rendezvénnyel igyekeznek felejthetetlen sportélménnyel megajándékozni a budapesti és a környező régió lakosait, remélve, hogy aki itt beleszeret egy-egy sportágba, akár már ezzel kapcsolatos kívánságot is kérhet a karácsonyfa alá.

A Téli Sportágválasztó a 2015. év egyik legklasszabb sportos eseményének ígérkezik, ahol a megjelenő sportágakat minden esetben szakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét, és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről. A Műjégpálya elkerített kb 2000 m2-es jégfelületén és a mellette található szintén 2000 m2-es gyakorló jégpályán kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bob, a szánkó és a jégvitorlás.

teli_sport2

A Vajdahunyad Vára előtt tesztelheti magát mindenki síelésben, sífutásban és biatlonban vagy akár kutyafogathajtásban, de az extrémebb téli sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd. Ezen felül a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba! programsorozatának keretében a látogatók Mini 5próbázhatnak is, valamint a rendezvény támogatóinak köszönhetően számos játékos aktivitás részesei is lehetnek!

A szervezők pecsételőfüzettel is szeretnék minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nemcsak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók.

teli_sport3

A rendezvényről nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán!

A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A látogatói regisztráció és a rendezvényről további információ a www.telisportagvalaszto.hu honlapon és az esemény facebook oldalán érhető el.

Forrás: Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda

Fotók: Hirling István

Hozzászólások