Te is szeretnél külföldi ösztöndíjas lenni? – Érdekel a divat, marketing, kereskedelem, menedzsment, sales, szervezetfejlesztés vagy esetleg az informatika világa? Akkor ez a lehetőség csak rád vár, hiszen egy Skandináviában található cég létrehozott egy különleges ösztöndíj-lehetőséget diákoknak.

Ki jelentkezhet?

Mindenki jelentkezhet, nem számít, hogy mennyi idős vagy, az sem, hogy honnan származol. Az egyetlen kritérium az, hogy az előbb felsorolt területekhez kapcsolódjon a tanulmányod. A nyertesnek egy beszámolót kell írnia, hogy a nyeremény hogyan segítette álmai megvalósításában.

Mire lehet felhasználni az ösztöndíjat?

Az ösztöndíjat azért hozták létre, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, kutatásokat fedezzen, azonban a megnyert összeget utazástól kezdve egészen a tanulmányok finanszírozásáig bármire fel lehet használni.

A Trendhim csapata

Hogyan jelentkezhetsz?

Jelentkezéskor írd le pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból vennéd igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükséged álmaid megvalósításához. Írd meg a teljes neved, címed és telefonszámod is. A jelentkezésed a csr@trendhim.com e-mail címre küldd el legkésőbb 2018. november 1.-ig.

További hasznos információkat ezen az oldalon olvashattok. 

 

 

Hozzászólások