A SPAR Magyarország májustól szeptember elejéig tartó új promóciója során prémium minőségű, praktikus bőröndöket, táskákat és hátizsákokat kínál, amelyek utazáshoz, kiránduláshoz, vagy akár munkába járáshoz egyaránt jól használhatóak. A pontgyűjtő akcióban a dán Ellehammer márka minőségi termékeihez juthatnak hozzá a SPAR vásárlói.


Minden marketingszakmai díj és fogyasztói kutatás azt igazolja, hogy a SPAR vásárlói kedvelik a vállalat által elindított különleges pontgyűjtő akciókat. Ezúttal a világszerte jól ismert dán prémiummárka, az Ellehammer egyedi hátizsákjai, táskái, bőröndjei és kiegészítői széles kínálatával várjuk vásárlóinkat. Az ergonomikus kialakítású és sokoldalú utazási kellékek kiugróan magas kedvezménnyel, akár harmadáron megvásárolhatóak” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A skandináv minőségű termékek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót: utazáshoz, kiránduláshoz, de munkába járáshoz is praktikus segítséget nyújthat a multifunkcionális táska, a gurulós vagy kézi utazótáska, a laptoptáska, a hátizsák, a válltáska, a kozmetikai táska, vagy a három méretben kínált, keményfedelű gurulós bőrönd, de jól használható a 3 darabos utazótasak szett is. Az Ellehammer termékek ezúttal hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak a SPAR áruházakban.

A 2018. május 10. és augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció során a vásárlók bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban elköltött 1000 forintos vásárlásuk után 1 hűségpontot kapnak. 20 hűségpont megszerzése után megvásárolhatják a 11-féle exkluzív Ellehammer termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron. Az INTERSPAR áruházak vásárlóinak szóló egyedi ajánlat a 24”-es, keményfedelű gurulós bőrönd.

Az összegyűjtött hűségpontokat 2018. május 10-től lehet beváltani az árukészlet erejéig, de legkésőbb szeptember 2-ig.

Forrás: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

 

Hozzászólások