Április 10-én, vasárnap éjfélkor lejár a jelentkezési határidő a Bohém Ragtime Jazz Band által szervezett Országos Jazz Műveltségi Vetélkedőre. Még mindig lehet tehát jelentkezni!

 

jazz muveltsegi

 

Mivel teljesen új kezdeményezésről van szó, nagy rohamra nem számítottak a szervezők, de a jelenlegi állás szerint nem érték el a minimálisan tervezett 20 csapatot a középiskolás korcsoportban, az egyetemisták részéről pedig teljes a csend. Pedig elvben közel 7000 iskola, főiskola/egyetem vezetése megkapta kétszer a felhívást. Vajon továbbították-e a diákok felé?

Pedig a szervezők nagyon szeretnék, ha minél több fiatal is érdeklődne a verseny iránt is, a műfaj, sőt, általában a zene iránt is. Ezért kérjük a Montázsmagazin olvasóit, hogy ismerőseikkel osszák meg az információt:

ITT lehet jelentkezni az Országos Jazz Műveltségi Vetélkedőre: 

A felkészüléshez minden anyagot biztosítanak, nem kell előzetes “szaktudás” a versenyzők részéről, csak lelkesedés, érdeklődés és sok mosoly! Ha Téged is érdekel a jazz történeti része, nézd meg a honlapot feltétlenül, mert már most sok érdekes letölthető anyag van fent, és még lesz sokkal több. Mindezt ingyenesen bárki megnézheti, letöltheti (a fenti linkre kattints, és aztán a “Tananyag” menüpontra).

 

 

Más érdekesség: Papp Mátyás -aki a Bohém-koncertekről ismerős, többek között a 30 éves gálán is harsonázott-trombitált-zongorázott, most Rigában van jazzversenyen.

Ezen az oldalon szavazhatsz rá:

Le kell görgetni a képéig – ABC-ben az M betűnél találod bal oldalt, és a képen lévő szívre kattintani. Egy számítógépről naponta egyszer lehet szavazni április 7-én és 8-án. Hajrá Matyi!

Bohém Ügyfélszolgálat: help@bohemragtime.com, Telefon: 06-20/336-4620

 

Hozzászólások