Önszabályozós fűtőfólia – Láthatatlan, de hatékony fűtés – Bizonytalan az elhelyezésben? Minden lakberendezés előtt álló, arra vállalkozó tulajdonos tudja, hogy milyen nehézségekkel kell majd számolnia otthona berendezésekor. Ezek egyike a fűtőtest kerülgetése, a kellő szabad felület biztosítása.

futofolia

Édes teher, persze, de amikor nem férnek el a bútoraink, akkor komoly kellemetlenséget jelenthet, hogy semerre sem mozdítható a fűtésünk, nekünk kell alkalmazkodni hozzá, ha akarjuk, ha nem. Akadnak viszont olyan rendszerek, amelyek használata mellett nem kell azzal számolni, hogy majd a szék belelóg a hatókörébe, a tévé nem fordulhat balra, nehogy kitakarja a radiátort, stb. A fűtőfilm például olyan megoldást kínál, amivel akár a mennyezetünkben futhat a fűtés, ezzel teljesen felszámolva az előbbi problémakört. Jól hangzik, nem igaz?! Ez még csak a kezdet!

A harmadik generációs fűtőfólia minden olyan korábbi problémát kiküszöböl, amik a fűtőfilmeknél felmerültek.

Az esetleges zárlat, elégtelen működés, kisülés mind nem fenyegetnek ennél a rendszernél, ami hosszú évtizedekig működik majd karbantartás és ellenőrzés nélkül. Nem kell attól tartanunk, hogy hideg foltok maradnak, hogy esetleg nem lenne biztonságos a fűtésünk, az önszabályozós rendszer minden ilyen jellegű probléma kialakulását meggátolja.

A fűtőfólia modern, korszerű választás, ami az emberi szervezetre jótékony hatású infravörös sugarakkal működik. A levegő helyett a testet melegíti fel, azaz nagyon hatékonyan és gyorsan dolgozik, alacsonyabb hőfokon is kellemes meleget érzünk, hiszen a hőérzet az esetében eltérő a megszokottaktól. A fűtőfilm könnyen és egyszerűen szabályozható az intelligens termosztát segítségével, ezzel teljesen a saját ritmusunk szerint variálhatjuk a működését.

Emellett a fűtőfilm antibakteriális hatású, padlófűtés formájában az esetében nincs szállópor, ráadásul javítja a levegő minőségét is, miközben a falakat szárítva megszünteti a penészgombát, vagy annak kialakulásának veszélyét. A fűtőfólia segítségével akár télen is biztosíthatjuk a növényeink számára a megfelelő hőmérsékletet, és ha attól tartunk, mindez vagyonokba kerül, számoljunk a napelem használatával, amivel a költségeinket nullára redukálhatjuk.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások