NYÁRI OVI TÁBOROK a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. Mese- és kézműves foglalkozások, énekes és szabadtéri játékok, séta, délutáni alvási lehetőség szakképzett óvónők vezetésével. Gyermekfelügyelet: 7-8 és 16-17 óráig. Azokat a gyermekeket várják, akik már legalább egy évet jártak óvodába.

Július 3 – 7.
Vakkantó – terápiás kutyás hét
„Kicsi kutya vek-vek-vek..”
Minden nap terápiás kutya bevonásával mozgásos, interaktív, kutyás játszóházi foglalkozás, majd kapcsolódó versek, mesék, dalok, kézműves foglalkozások teszik teljessé az élményt.
 A foglalkozást vezeti: Oláh Judit óvodapedagógus, terápiás kutya felvezető és Szebellédi Ildikó óvónő

Július 10 – 14.
Játékkészítő – kreatív alkotó hét
Van sok papírhenger, parafa dugó, műanyag flakon, kinőtt zokni a fiók mélyén? Készítsünk játékot mi magunk a környezetünkben fellelhető és újrahasznosítható anyagokból! Mindegyik mellé találunk majd verset, dalt, mesét is…
Vezeti: Szebellédi Ildikó és Podmaniczkyné Kőrös Ilona óvónők

július 17 – 21.  Mit, miért, hogyan?  – kísérletezős hét
 Szeg nélkül és fa nélkül,
 szerszám nélkül, vas nélkül,
 szemed előtt híd épül. Mi az?

Hogyan keletkezik a szivárvány? Látható-e a végtelen? Fakaszthatunk-e vizet a sivatagban? A kísérletezés a világgal való ismerkedésnek legősibb része. Élmény- és tapasztalatszerzés biztonságos körülmények között mesékkel, dalokkal kísérve.
Vezeti: Podmaniczkyné Kőrös Ilona és Kalán Jánosné óvónők

Július 24 – 28.
Zenekuckó – hét

A Hangszerek Palotájában minden szobában egy-egy hangszer lakik. Játékos ismerkedés a hangszerekkel, mindennap énekes játékok, ritmus zenekar alakítás, hangszerkészítés.
Vezeti: Roszikné Laczi Ildikó és Szórád Károlyné óvónők

Július 31 – augusztus 4.
Almakaland – mozgás és egészség hét
Alma királynak volt egy fia, Jonatán. A királyfi nagyon szeretett volna játszani, futni, fára mászni, de a palotában nem volt kivel. Így vándorútra indult, hogy játszótársakat keressen…. Ha szeretnétek Jonatán királyfival tartani kalandos útján, és próbára tennétek ügyességeteket, erőtöket, állóképességeteket, és még a legfinomabb gyümölcsökkel is megismerkednétek, akkor itt a helyetek!
Vezeti: Szórád Károlyné és Saskőiné Csortos Ibolya óvónők

Augusztus 7 – 11. 
Lépten-nyomon állatok – környezeti hét

Melyik a kedvenc állatod a ház körül és a természetben? A háziállatokról ki gondoskodik és hogyan? Állatlesen megfigyeljük a természet hangjait, a természetben található állatok élőhelyét. Kedvenceinket dalok, versek, mesék segítségével is elővarázsoljuk, lerajzoljuk.
Vezeti: Saskőiné Csortos Ibolya és Kalán Jánosné óvónők

Augusztus 14 – 18.
Tündérkaszinó – mesehét
Repüljünk úgy, mint a gondolat a mesék birodalmába! Segítségünkre lesz a magunk által készített tündér varázspálca, csodabocskor és a láthatatlanná tevő kalap. Szeretettel várunk mesélni, játszani, énekelni, bábozni, gyurmázni, festeni…
Vezeti: Kalán Jánosné és Hublik Edina óvónők
Részvételi díj: 15.500 Ft / hét
Kérjük, hozzanak magukkal: óvodai jelével ellátott ágyneműt, pizsamát, tisztasági csomagot, váltó cipőt és ruhát, kishátizsákot, esőkabátot, naponta tízórait és uzsonnát.

 

Általános információ: Csizmadia Ilona 76/481-523,
ilona.csizmadia@hirosagora.hu, www.hirosagora.hu

GYERMEKNAPI KEDVEZMÉNY!
2000 Ft összegű gyermeknapi árengedményt biztosítunk a május 26-ig regisztrált tábori helyekre, amennyiben május 31-ig befizetik a tábor teljes díját.

 

 

Hozzászólások