A Bohémek a kecskemétieknek és környékbelieknek a szíves tudomására hozzák: A december 3-i jótékonysági koncertjük óta negyedére(!) csökkentették a Bohém DVD-k árát, darabja már csupán 1000 Ft-ba kerül! ITT található a jelenleg 9 féle DVD-ből álló választék. Gyorsan rendelj karácsonyra!

A brutális árcsökkentésnek borzasztó egyszerű oka van, ne keressünk mögötte semmi agyafúrt marketing fogást: sokaknak már nincs is DVD-lejátszó a gépükön, az asztali DVD-játszók is kezdenek kimenni a divatból, már mindenki csak letölteni akar. Ezzel egyidőben viszont jó lenne, ha felszabadulna némi hely a pincében, ahol a Bohém-DVD-ket és CD-ket tárolják. Szóval, így olcsón nagyszerű karácsonyi ajándékhoz lehet jutni, és több hely marad a Bohémek pincéjében! Javasoljuk, segítsünk rajtuk!

Ez most elsősorban a kecskemétieknek és a környékbelieknek szól, mert ha valakinek karácsonyra kellenének a DVD-k, a posta már nem ér oda időben velük távoli helyekre. Ha kecskeméti személyes átvételt választunk, akkor még eljutnak a kedves megrendelőhöz a Bohém DVD-kazetták. Boldog karácsonyt minden Bohém-rajongónak!  

 

ITT LEHET RENDELNI.

 

 

Hozzászólások