Munkaerő-piaci reintegrációs képzést szervez a helyi Család- és KarrierPONT Kecskeméten. Az álláskeresőknek szóló, Jól jönne egy karrieriránytű? című képzés 2019. június 24-e és 27-e között zajlik, hétfőtől csütörtökig, naponta 9.00 és 14.00 óra között a Kecskeméti TISZK Szolnoki úti székhelyén. 

A Karrieriránytűre a Kecskeméti Járás településein – Kecskemét, Kerekegyháza, Lajosmizse, Ágasegyháza, Ballószög, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Helvécia, Jakabszállás, Kunbaracs, Kunszállás, Ladánybene, Nyárlőrinc, Orgovány, Városföld – élők jelentkezését várjuk.

 

A képzésen való részvétel ingyenes, mivel a képzést uniós pályázati forrásból finanszírozzuk, de regisztrációhoz kötött.

A Karrieriránytű felhívása:

Jól jönne egy karrieriránytű? Válaszd a kecskeméti Család- és KarrierPONT szervezésében zajló munkaerő-piaci reintegrációs képzést!

Még keresed az álommunkát? Elvesztél a karrier labirintusában? Kisgyermekes anyaként útelágazáshoz érkeztél a karrieredben? El tudnád képzelni magad vállalkozóként, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Henry Kissinger szerint: ha nem tudod, hová tartasz, minden út a sehovába visz. Hogy ne járj így, gyere el a kecskeméti Család- és KarrierPONT álláskeresőknek szóló képzésére, és segítünk rátalálni az utadra!

Időpont: 2019. június 24-27., hétfőtől csütörtökig 9.00-14 óráig

Helyszín: Kecskeméti TISZK – Kecskemét, Szolnoki út 31.

Karrieriránytűnk segítségével a 4 napos képzés végén:
– kristálytisztán látod, hogy milyen értékekkel rendelkezel a munkaerő-piacon,
– magabiztosan alkalmazod az önérvényesítést,
– el tudod készíteni a hatásos önéletrajzodat,
– átlátod a vállalkozás folyamatát,
– képes leszel megtervezni és megvalósítani az álmaidat.

Regisztrálj még ma a képzésre, mert a hatékonyság érdekében jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk elfogadni!

Regisztrálni ITT tudsz.  

Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile Géza u. 22.
E-mail: csak.kecskemet@gmail.com
Telefon: 06 76 737 193

Az AIPA és a kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett munkaerő-piaci reintegrációs képzés az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 Nők a családban és a munkahelyen című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat részeként valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

 

 

 

Hozzászólások