Izgatottan várják a pécsiek a Zsolnay Fényfesztivált, a június 28-án kezdődő eseményre már sokan elkezdték a hangolódást. Ebben a szemkápráztató látványosságok feltérképezése mellett egy másik érzékszerv is segíthet, ugyanis a Zsolnay Negyedben található Csoko-Láda Csokibolt jóvoltából elkészült a fesztivál hivatalos csokoládéja.

A limitált kiadású finomság kétféle változatban kapható, így mindenki kiválaszthatja az ízlésének megfelelőt. A 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé az ínyenceknek, a 40%-os tejcsokoládé az édesszájúaknak ajánlott. Mindkettő helyben készült, minőségi belga alapanyagból.

– Egyszerre zamatos és látványos, hiszen a négyzetes mandala mintás táblacsokoládét ablakos díszdobozban kínáljuk – számolt be Mosonyi Éva, a Csoko-Láda Csokibolt tulajdonosa.

A csomagoláson a Zsolnay Fényfesztivál kabalabogara mellett a Hold is szerepel, utalva az idei fesztivál egyik legjobban várt látványosságára, A Hold Múzeuma című, hétméteres, valósághű Hold installációra.

Az egyedi finomság megvásárolható június 25-től a Széchenyi téri Pécs Pontban és a Zsolnay Negyedben, a Csoko-Láda Csokiboltban.

Részletek:
www.facebook.com/CsokoLada
www.csokolada.hu
www.fenyfesztival.hu
www.facebook.com/zsolnayfenyfesztival

Forrás: Zsolnay Örökségkezelő NKft.

 

Hozzászólások