Márton napi libaságok a kecskeméti Vadasparknál – Szeretettel hívunk és várunk minden kedves családot egy különleges Márton napi Libaságra 2017. november 12-én, vasárnap 10.00 és 18.00 óra között! Több kecskeméti ovis csoport készül nagy izgalommal, hogy megmutassák, milyen ügyesek táncban, énekben, versben, mesemondásban! Készülnek már Lúdas Matyi témában a pályázati művek is, melyek a rendezvényen kiállításra kerülnek.

A zsűri által kiválasztott 1., 2., és 3. helyezett ovis csoport értékes ajándékokban részesül majd. A közönség is szavazhat az alábbiak szerint: A számozott rajzokat kiállítjuk a rendezvényen, melyekhez készítünk egy számozott perselyt. A közönség 200 forintosokkal szavazhat az alkotásokra, az így összegyűjtött pénzt minden csoport megkapja, és szabadon használhatja fel! Aki a legtöbb szavazatot (200 Ft-ost) gyűjti össze, különdíjban részesül!

A nap folyamán a főzőshow keretein belül friss libatepertő és libacombsütésre illetve kóstolásra is sor kerül. A kis és nagyobb gyermekek felnőtt felügyelete mellett töklámpást faraghatnak, a tököket mi biztosítjuk, szerszámot viszont érdemes hozni. A legviccesebb, a legfélelmetesebb vagy a legkülönlegesebb alkotás díjazásban részesül! A töklámpásokban a gyertyát a rendezvény végén, 17.30-kor együtt fogjuk meggyújtani.

A kicsiknek a Furfangos Paraván hoz meglepetést bábműsorával, a Mosolyra Hangolók Együttes pedig interaktív gyermekkoncertet ad. Az Argos Kutyaiskola bemutatóját minden korosztály nagyon szereti, hiszen nem csak aranyosak és szépek a főszereplő kutyusok, de hihetetlenül okosak is!

Azért a felnőttekről sem feledkezünk el, az újbor kóstolója után elhozzuk a magyar operettek és musicalek válogatását a Szent Márton Társulat segítségével. A szerencsekereket is érdemes lesz megpörgetni az értékes nyeremények reményében.

A területen kapható lesz étel, hideg-meleg ital, édesség, forró tea és forralt bor, kézműves termékek. Ezen kívül meglepetésekkel vidám hangulattal vár mindenkit szeretettel a Kecskeméti Vadaskert, a Kecskemét Város Kultúrájáért Egyesület és az Alfa Rendezvényszervezés csapata!

 

 

Hozzászólások