Lelki detox: jön a Nők Világa Summit – 25 hiteles ember segíti a nők lelki méregtelenítését – Ha anya jól van, mindenki jól van. Ez a mottója az április 11-18-ig tartó Nők Világa Summit 2021 LELKI DETOX online csúcstalálkozónak. A hét nap alatt 25 olyan őszinte és mély beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők, melyek nem csak segítséget, hanem inspirációt is adnak a nők számára.

nok vilaga summit

A tavaszi időszakban sokan koncentrálnak a testben lévő méreganyagok eltávolítására, de nagy kérdés, hogy mi lesz a lélekkel? A bennünk rejlő „méreganyagokkal”, sérülésekkel is le kell számolni. A hét napos online eseményen több szempontból is feltérképezik a nők világát, segítséget nyújtva, hogy ez a félelemmel teli időszak átvészelhető legyen.

„Eredetileg piackutatással foglalkozunk, és tavaly március óta megdöbbentő tapasztalatokra jutottunk, hogy mennyi mindenen mennek keresztül a nők. Ahogy elindult a világjárvány, mindenki átszervezte az életét. Voltak problémák, de ahogy tudtuk, megoldottuk. Aztán, ahogy egyre jobban elhúzódott a bezárkózás, úgy a nehézségek is sokasodtak. A visszajelzések arról szóltak, hogy rettenetesen lemerült a nők energiaszintje. Elfáradtak, és mára ez már drámaivá vált” – mondja Kovács Magdi, a Csak a Nőknek Magazin és Női Klub, Nők Világa alapító tulajdonosa, a Nők Világa Summit 2021 LELKI DETOX online csúcstalálkozó megálmodója.

Hatalmas teher nehezedik a nőkre, mindenki egyre jobban érzi a nyomást

„Hihetetlen energiát igényel a gyerekekkel való otthoni tanulás, de közben ott van a saját munka, a főzés, háztartás… És a legnagyobb gócpont: a társ is. Sok nő panaszkodott arra, hogy tartania kell a lelket a férjében, párjában, mert megviselte őket az egzisztenciális bizonytalanság, és sokan az alkoholhoz nyúltak. Ezért láttuk indokoltnak, hogy egy nagyobb lélegzetű segítségnyújtást adjunk az embereknek, amibe bele tudnak kapaszkodni, ahonnan tudnak erőt gyűjteni” – tette hozzá Magdi a Nők Világa Summit 2021 fontosságáról.

25 ember személyes életútjáról mesél, és arról, ki miben találta meg a segítséget. A témák – többek között – érintik az egészség- és környezettudatosságot, a párkapcsolatok buktatóit, a gyereknevelési módszereket és természetesen azt, hogy mi a mai nő szerepe a családban.

nok vilaga summit

Kovács Magdi

A megoldásokra kell helyezni a fókuszt

„A témakörök úgy lettek felépítve, hogy mindegyik segítséget tudjon nyújtani ebben a nehéz helyzetben. Tudjuk, hogy az élet minden területén vannak problémák, de mi a megoldásokra akarunk fókuszálni. A pozitív mintákat szeretnénk előtérbe helyezni még akkor is, ha manapság ez nagyon komoly kihívást igényel” – mondja az esemény főszervezője, aki szerint a nők hihetetlen túlélési ösztönnel vannak megáldva.

„A nők sokkal nyitottabbak arra, hogy más nőktől, vagy olyan hiteles emberektől tanuljanak, aki nem csak beszélnek a dolgokról, hanem úgy is élnek. A beszélgetés ránk jól hat, erőt tudunk meríteni belőle, ezért is születtek ezek a mély és megható interjúk. Csak néhány példát említek: az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergő nem csak egy sikeres ember, nem csak három gyermek apukája, hanem egy jó férj is.

Hajós András a szociális érzékenysége és a humor miatt került a vendégek közé. Ő nagyon őszintén beszélt arról, hogy milyen kihívásokat támaszt elé az apaság, és hogy mennyire fontos a gyerekeivel ápolt jó kapcsolat. Steiner Kristóffal a világpolgárság és a szabadságvágy került szóba, míg Müller Péter Sziámi egy verset is írt arról, hogy 38 felett kezdődnek a Nők…” – árulta el Kovács Magdi.

A hét napos csúcstalálkozón tudós, orvos, pszichológus, kineziológus is mesél arról, hogy milyen a tudatosság útjára lépni. A szervezők szerint az a cél, hogy olyan élményt adjanak az embereknek, amin el tudnak gondolkozni, és ami rávezethet mindenkit arra, hogy lehet szeretet nélkül élni, de nem érdemes.

A csúcstalálkozóra ITT lehet regisztrálni. A program minden eleme 48 óráig ingyenesen elérhető!

nok vilaga summit

A 25 előadó listája:

● Anni Pastor – divattervező, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Diaconescu Gabriella – élet-rendbehozatali és értékesítési tanácsadó, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Dr. Darnói Tibor – holisztikus orvos, a Yotengrit Alapítvány elnöke, a Nők Világbéke Szövetségének Békenagykövete
● Dr. Kiss Gergely – háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok, Világliga- és Euroliga-győztes vízilabdázó
● dr. Kovács Emőke – Balaton kutató, történész, a Csak a Nőknek Magazin szakértője

● Dr. Vas Virág, biológus és Dr. Pompor Zoltán, gyermekirodalom szakértő, pedagógus
● Joós Judit – táncművész, okleveles szupervizor
● Eszterhai Katalin – Kanadában élő író, újságíró, szerkesztő, televíziós producer
● V. Kulcsár Ildikó – író, újságíró, párkapcsolati mediátor, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Müller Péter Sziámi – magyar költő, dalszerző, énekes, filmrendező, kulturális szakember

● Penyák Erika– önértékelés mentor
● Dr. Steier József – környezettudós
● Takáts Péter – okleveles gépészmérnök, Antropozófiai Társaság képviselője
● dr. Vámos Sinkó Klára – Cambridge Business Design Academy professzor
● Kröell-Dulay Emőke – grafológus, újságíró, a Csak a Nőknek Magazin szakértője

● Hajós András – szociológus, énekes, dalszerző, humorista
● Kovács A. Magdolna – Csak a Nőknek Magazin és Női Klub, Nők Világa alapító tulajdonosa,
● a Nők Világa Summit 2021 LELKI DETOX online csúcstalálkozó megálmodója
● Vicsápi Natália – tudatosság mentor, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Hegyi Ildikó – kineziológus, a Csak a Nőknek Magazin szakértője

● Sipos József – növényorvos, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Steiner Kristóf – újságíró, szinkrondramaturg, színész
● Nagy Irén Mónika – örömtréner, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Szalay Attila – táncpedagógus, tánctanár, a Magyar Táncsport Szövetség alapítója
● Busch-Turcsányi Sipos Éva – a természettudományok docense, a Csak a Nőknek Magazin szakértője
● Kovács A. Magdolna és Kovács Lili – alapítók

 

 

 

Hozzászólások