A Bajai Színházért Alapítvány 2016. február 21-én rendezte meg első ízben a Bajai Színházi Bálat. Az alkalmat és ötletet a Bajai Fiatalok Színházának 20. jubileumi évada adta, s nem titkolt szándékuk volt, hogy hagyományteremtő jelleggel rendezzék meg ezt az eseményt a város színházszerető és művelő emberei számára.

Úgy tapasztalják, hogy Baja város kulturális életében a színház, a különféle színházi előadások az utóbbi években egyre nagyobb szerepet töltenek be, s egyre többen, egyre szélesebb korosztályok választják szórakozásként a Városi Színházterem, a Bácskai Kultúrpalota, a nyári szabadtéri színpad, vagy egyéb alternatív színházi játszóhelyek előadásait. E bál kiváló lehetőség a találkozásra, ünneplésre, de a fehér asztal melletti közös beszélgetésre, eszmecserére is.

Egyre nagyobb érdeklődés mellett 2018. január 27-én, szombaton, 19.00 órától immár harmadik alkalommal rendezheti meg a Bajai Színházért Alapítvány a Bajai Színházi Bálat a Turisztikai Központban (Baja, Petőfi-sziget).

A bál fővédnöke: FERCSÁK RÓBERT, Baja város polgármestere

A bál programja:

19.00 Kapunyitás, vendégvárás
19.30 Ünnepélyes megnyitó
20.00 Vacsora
21.00 Tombola
21.30 Báli műsor – Közreműködnek:

  • PETHŐ DOROTTYA (Madách Színház),
  • KUNOS ANDREA (Budapesti Operettszínház),
  • a Bajai Fiatalok Színházának tagjai

22.00 Táncos mulatság hajnalig a Bohémek Zenekarral
24.00 Éjféli meglepetés!

A bálra belépőjegy és támogatójegy is váltható a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341). Belépőjegy ára: 8000,- Ft, Támogatójegy ára: 4000,- Ft

SOK SZERETETTEL VÁRNAK MINDEN SZÍNHÁZBARÁTOT!

 

 

Hozzászólások