A III. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál negyedik napján, 2018. június 21-én, csütörtökön is érdekes programok várják az érdeklődőket Kecskemét főterén.

Programok:

VER-BAU NAGYSZÍNPAD

20.00 óra  Helló Kecskemét! – Az otthon itt van…KOCSIS TIBOR NAGYKONCERTJE

Vendég: Polyák Lilla

KISSZÍNPAD

19:30 óra Ficsór Barnabás – A kecskeméti énekest eddig musical énekesként ismerhettük, most viszont új, szóló,  akusztikus alt pop-rock oldalát mutatja be.
21:45 óra Rekamié – A háromtagú zenekar a kalandos dalszövegekkel, a könnyed gitár riffekkel, őrült dobbal és basszussal mindened megmozgatja!”
23:00 óra Bálvány Utca – A Bálvány Utca egy négytagú kecskeméti zenekar, akik szövegcentrikus saját szerzeményeiket adják elő a blues, a funky, a country és egyéb stílusirányzatok elemeit ötvözve. Gitár: Vitai Gergely, basszer: Karlovszki Dávid, ének: Szemenyei Vivien és dobok: Bodor Bálint.

További programok a főtéren

 MESESZÍNPAD
18.00 óra KIRÁLYLÁNYOK ÉS KIRÁLYFIAK A HANGSZEREK BIRODALMÁBAN Leskowsky  Hangszergyűjtemény vidám, interaktív hangszerbemutatója. Aki a próbákat kiállja, udvari muzsikussá válik!

Luca-kútnál
16.00-20.00 óra SZIVÁRVÁNY JÁTÉKTÁR
Minden korosztály számára érdekes szabadidős elfoglaltságot ígér. Természetes anyagból készült, egyedi ügyességi, logikai, mozgásos, képesség- és készségfejlesztő játékok állnak rendelkezésére egy időben a gyerekek, fiatalok, a család és a felnőttek számára is.

17.00-21.00 óra: Ifjúság Forrása – Játékanimáció