A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon egyéb szolgáltatásai előzetes időpont és díjegyeztetéssel megrendelhetők. Tájékozódjon a lehetőségekről! Reprezentatív mozi-színház és tükörtermünk, valamint családias klubtermeink bérelhetők családi és baráti rendezvényekre, előadásokra, továbbképzésekre, fogadásokra, sajtótájékoztatókra, üzleti megbeszélésekre, termékbemutatókra. Széleskörű szervezési tapasztalatainkkal segítjük leendő partnereink programjainak színvonalas megvalósítását.

SZIVÁRVÁNY JÁTÉKTÁR

A Szivárvány Játéktár program a térségben egyedülálló és minden korosztály számára érdekes szabadidős elfoglaltságot ígér. Természetes anyagból készült, egyedi ügyességi, logikai, mozgásos, képesség- és készségfejlesztő játékok. A népszerű hordozható játékkészlet szabad és zárt térben egyaránt használható. Egy időben 50-500 fő foglalkoztatásához szükséges játékhelyszín kialakítására alkalmas. A programokat szakképzett animátorok vezetik.

A foglalkozások előzetes időpont és díjegyeztetéssel megrendelhetők kihelyezetten, vagy termeinkben is iskolai, munkahelyi, családi és lakóterületi programokra.

További tájékoztatás és képek honlapunkon ITT.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481 – 523, ibolya.habuda@hirosagora.hu

HELYISÉGBÉRLET

  • A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon reprezentatív mozi-színház és tükörterme, valamint családias klubtermei bérelhetők családi és baráti rendezvényekre, előadásokra, továbbképzésekre, fogadásokra, sajtótájékoztatókra, üzleti megbeszélésekre, termékbemutatókra.
  • Az Otthon Mozi színházi jellegű vagy egyéb előadásra történő hasznosítása esetén 171 férőhely vehető igénybe. Moziként történő üzemelése esetén 219 férőhelyes.

Információ: Habuda Ibolya 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu

 

 

Hozzászólások