A narancsbőr a hölgyek körében “univerzális problémának” számít, hiszen testalkattól, magasságtól, súlytól, kortól függetlenül bárkin megjelenhet. Egyesek igyekeznek elfogadni magukat, és nem tesznek semmit ellene. Mások pedig szinte minden praktikát kipróbálnak, ami azt ígéri, hogy eltünteti azokat a gonosz kis gödröcskéket. Nekik érdemes egy próbát tenniük a gyógynövényekkel is, amelyek szintén segíthetnek a cellulit leküzdésében.

gyogynovenyekkel

Természetes, de hatásos

A különféle növényeket az emberiség az ősidők óta használja gyógyítási célokra. Amikor még nem létezett gyógyszeripar, és azt sem tudták, mi fán terem a patika, elődeink akkor is képesek voltak kikúrálni magukat a különféle betegségekből. Hiszen jól tudták, hogy fűben-fában orvosság lapul.

Sőt: nemcsak egészségügyi problémákra használták a gyógynövények erejét, hanem szépségápolásra is. A pattanásos bőrt például kamillával kezelték, a rozmaringos főzetet hajnövesztésre használták, az édesköményt pedig a korai ráncok ellen vetették be.

Ezek a természetes módszerek a mai modern kozmetikumok megjelenésével háttérbe szorultak. Pedig érdemes alkalmazni őket, hiszen még most is pont olyan hatásosak, mint nagyanyáink korában.

A narancsbőr például kezelhető méregtelenítő és zsírégető gyógynövényes teákkal is, amelyek belülről segítenek leszámolni ezzel a bosszantó bőrproblémával. A gyógyteák használata azért is előnyös, mert teljesen természetes összetevőkből állnak, nincs bennük semmiféle káros, mesterséges anyag. Emellett hasznos vitaminokat is tartalmaznak, ami szintén nem mellékes szempont. Végül, de nem utolsósorban pedig amíg teázol, addig is fogyasztasz folyadékot, ami a narancsbőr elleni harc egyik kulcsfontosságú eleme.

Hogyan segítenek a gyógynövényes teák a cellulit eltüntetésében?

A Yobogu speciális teakeverékei szintén zsírégető és méregtelenítő hatású gyógynövényekből állnak, ezáltal a cellulit ellen is hatékonyak. A narancsbőr ugyanis nem más, mint egy bőr alatti zsírréteg, aminek a lebomlását gyorsítják a zsírégető hatású gyógynövények.

A méregtelenítés pedig azért fontos, mert segít eltávolítani a szervezetedben felgyülemlett méreganyagokat. Gyorsul az anyagcsere, felpezsdül a vérkeringés, így a szervezeted gyorsabban megtisztul. Ezt szintén elérheted gyógynövények által is. Ráadásul a gyógyteák fogyasztása beleszámít a napi folyadékmennyiségbe. Így ha unod már a sima vizet, akkor a napi 2-3 liter egy részét fedezheted teákból is. Szigorúan cukor nélkül!

Mit kell még tenned?

Bár a gyógynövények valóban segíthetnek a cellulit leküzdésében, azzal azonban tisztában kell lenned, hogy önmagukban kevesek a sikerhez, ha közben semmi máson nem változtatsz. A narancsbőrt teljesen eltüntetni csak komplett életmódváltással lehet, amibe beletartozik a kiegyensúlyozott, egészséges, vitamindús táplálkozás és a rendszeres testmozgás is.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások