Minden kisgyerek szeret rajzolni. És minden szülő, nagyszülő igyekszik a számára legkedvesebb rajzot megőrizni. Hogy, hogy nem, egy idő után ezek valahogy mégis elkallódnak. A Patchwork Edistyle Foltvarró Műhely örömmel ajánl lehetőséget egy kisgyerek rajzának megőrzéséhez egy egyedi kézműves patchwork takarón vagy falvédőn.

 

 

A Patchwork Edistyle Foltvarró Műhely Gyermekrajz-pályázatot hirdetett az ország óvodásai, óvodák, családok számára. Az anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák, családtagok vagy akár óvodák olyan gyermekrajzot nevezhetnek, amelyet szívesen látnának viszont egy egyedi patchwork falvédőn vagy gyermek ágytakarón. A Patchwork Edistyle Foltvarró Műhely Gyermekrajz-pályázatának fődíja a gyermekrajz alapján készült kézműves falvédő vagy gyermek ágytakaró, a nyertes választásának megfelelően.

 


A pályázatra óvodás gyerekek rajzai nevezhetők. A pályázatra nevezett gyermekrajzokat e-mailben kell elküldeni 2014. május 16-án 24.00 óráig. A rajzokra szavazni a Patchwork Edistyle facebook oldalon lehet. A nyertes a legtöbb kedvelést gyűjtő gyermekrajz lesz.

A részletes pályázati kiírás ITT olvasható.

További információk a www.facebook.com/patchwork.edistyle oldalon olvashatók.

2014. május 14.