2018. február 26-án, hétfőn 18.00 órakor FILM-SZÍNHÁZ-KLUB sorozat indul útjára Kecskeméten a Hírös Város Turisztikai Központban.

Az újonnan induló, havonta megrendezésre kerülő programunk keretében a kecskeméti Katona József Színház archívumából vetítünk Önöknek egy-egy emblematikus előadást. Az est felvezető beszélgetéssel indul, és kötetlen eszmecserével zárul, ahol az aktuális produkció egyik alkotójával találkozhatnak a kedves nézők. A klub házigazdája Tóth Kata, a színház rendezőasszisztense, dramaturgja.

Első alkalommal Rideg Sándor Indul a bakterház című művének színpadi változatát láthatják, melyet a 2009/10-es évadban állított színpadra Cseke Péter. A főbb szerepekben Mikó István, Nemcsák Károly és Csombor Teréz látható. Vendégünk: Cseke Péter.

Az első, bevezető alkalom ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13.00 – 17.00 óra között. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

A további előadásokra a belépődíj: 600 Ft. További részletek ITT

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

 

 

Hozzászólások