„Februárban jő a farsang, táncba hív a muzsikahang” – szól a mondóka, így a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai ennek szellemében hirdetik meg aktuális Nők a csúcson elnevezésű havi rendszerességgel megtartott rendezvényüket.

NŐK A CSÚCSON – a gyaloglás mellett a farsangé lesz a főszerep
Februárban farsangi jelmezben, bohókás hangulatban hívunk és várunk mindenkit a csúcsra! Farsang a Dombon!
A téma: farsang, farsangi szokások, farsangi fánk és egyéb receptek lesznek.

Nem kell aggódni: megteszi egy papírból készített korona, kimaradt hosszú szoknyából készített palást, sapkára húzott nyuszifül, de akár lehet Miki sapi is vagy egy vicces szemüveg és kalap.
A beöltözés nem kötelező, de aki vállalja, és előre jelzi a részvételi szándékát, azt megajándékozzuk egy Család-és KarrierPONT feliratú tollal.

Időpont: 2020. február 6., csütörtök 16 óra
Tervezett program:
– 16:00h-kor találkozó a DOMB Nyíri úti bejáratánál egy padnál. Ott gyors helyszíni jelenléti ív aláírás lesz, előzetes regisztrációra is van lehetőség, megköszönjük, ha előre jelzitek részvételi szándékotokat ITT
– 16:10h-kor indulás fel a DOMB-ra.
– A dombetetőn szavazás, ajándékozás, sztorizás, nevetés, szelfizés
További részletek 
————————————————————-

Manapság egyre inkább terjedőben van az a tendencia, hogy a virtuális platformon tevékenykedő vállalkozásokat a virtuális asszisztensek (VA) segítik. Hogy kik is, és konkrétan mivel is foglalkoznak a VA-k, az a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársainak köszönhetően kiderül.

CSALÁD ÉS KARRIER COFFEE – Farsang és kávé – elmélyedés egy-egy családokat érintő témában – INGYENES
Időpont: 2020. február 18., kedd 9 óra
Februári alkalmunkra azokat várjuk, akik:
– szívesen dolgoznának az online világ adta lehetőségek használatával
– érdeklődnek a virtuális asszisztensek világa iránt
– kipróbálnák magukat ezen a területen, és kérdéseik vannak
– munkaadóként szerveznének ki feladatokat VA-nek

Vendégünk: Dudàsnè Sulik Orsolya, aki virtuális asszisztensi vállalkozása nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően nem csupán a kecskeméti régióban tevékenykedik, mint kreatív és proaktív vezetői asszisztens. A modern technikai eszközök és applikációk segítségével – könnyen áthidalva a földrajzi akadályokat-, támogatja az innovatív gondolkodású vállalkozásokat is.

Online vendégünk: Kiss-Márton Adrienn virtuális asszisztens szakértő, a magyarországi virtuális asszisztensek „nagykövete”.

Helyszín: kecskeméti Család- és KarrierPONT (Reile Géza utca 22.)
Jelentkezés: a csak.kecskemet@gmail.com e-mail címen „CSAK Coffee február 18. jeligével”
A beszélgetést vezeti: Czinkóczi-Dori Szilvia szakmai vezető
További részletek 
————————————————————-

Vajon mi köze a pirítósoknak a kiégéshez? A kecskeméti Család- és KarrierPONT jó hangulatú, gyakorlatias foglalkozásán kiderül. A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni.

Kiégés helyett éld meg az életed!
Az egészségügyben dolgozóknak meghirdetett életvezetési csoportos foglalkozáson beazonosítjuk a tüneteket, feltárulnak az okok, és utánajárunk annak, hogy hogyan előzhetjük meg, oldhatjuk fel ezt az állapotot.

Tréner: Schonerné Emődi Edit HR vezetőként dolgozik egy multinacionális vállalatnál, szabadidejében pedig business és life coach-ként segíti a hozzá fordulókat a lelki jólét és tudatosság kialakításában.

Időpont: 2019. február 19., szerda 16 óra 30 perc
Helyszín: Veyron Rendezvényterem, Kecskemét, Horog u. 9.
Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre
Jelentkezés 

Az ingyenes részvételt a kecskeméti járás településein élőknek (Ágasegyháza, Ballószög, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Helvécia, Jakabszállás, Kecskemét, Kerekegyháza, Kunbaracs, Kunszállás, Ladánybene, Lajosmizse, Nyárlőrinc, Orgovány, Városföld) tudjuk biztosítani.
————————————————————-

Továbbá állandó szolgáltatásinkat is ajánljuk figyelmetekbe!

  • KÉRDEZZ BÁTRAN!

  • INGYENES tanácsadás szakemberektől család és karrier témában: Beszélgetés lélekről, családról, gyermeknevelésről, párkapcsolatról. Aki válaszol: Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológus

  • Beszélgetés családjogi kérdésekben, munkaügyi jogi problémákról. Aki válaszol: Dr. Szabó Ákos jogász

  • Beszélgetés vállalkozásalapításról. Aki válaszol: Pajkó Andrea kisvállalkozás-fejlesztési tanácsadó

  • Szaktanácsadás előzetes telefonos (+36 76 737 193) bejelentkezés, egyeztetés alapján kérhető.

Terveinkről, rendezvényeinkről és kezdeményezéseinkről továbbra is hírlevelekben, honlapjainkon és Facebook-oldalunkon számolunk be, adunk tájékoztatást. Figyeljétek híradásainkat!

A Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat részeként valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén az AIPA Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület konzorciumi partnerek irányításával.

Kecskeméti Család- és KarrierPONT
6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.
Telefonszám: +36 76 737 193
E-mail: csak.kecskemet@gmail.com
Facebook-oldal 

 

(A Kecskeméti Család- és KarrierPont 2019-es programjairól ITT olvashatunk a Montázsmagazinban.)

 

 

Hozzászólások