A Bajai Fiatalok Színházának utánpótlás-nevelő, tehetséggondozó műhelye, a BAJAI SZÍNISTÚDIÓ FELVÉTELT HIRDET! Ha Téged is érdekel a színház világa, az éneklés, a tánc, a színészkedés, ha szeretnél magabiztosabb lenni, s fejlesztenéd előadói képességeidet, SZERETETTEL VÁRUNK KÖZÉNK! Már 7 éves kortól csatlakozhatsz hozzánk!

* GYEREKCSOPORT * * KÖZÉPISKOLÁS CSOPORT (ének, tánc, színjátszás) * * FELNŐTT CSOPORT *

Legtehetségesebb növendékeink szerepelhetnek a Bajai Fiatalok Színházának előadásaiban. A színházi pályákra készülőknek külön felkészítést biztosítunk a felvételi vizsgákra.

FELVÉTELI MEGHALLGATÁSOK:

GYEREKCSOPORT (7-12 évesek):
2018. szeptember 11., kedd, 16 óra

KÖZÉPISKOLÁS CSOPORT – ÉNEK (13-18 évesek):
2018. szeptember 12., szerda, 15 óra

KÖZÉPISKOLÁS CSOPORT – SZÍNJÁTSZÁS (13-18 évesek):
2018. szeptember 13., csütörtök, 15 óra

KÖZÉPISKOLÁS CSOPORT – TÁNC (13-18 évesek):
2018. szeptember 8., szombat, 17 óra

”KORHATÁRTALAN DRÁMÁSOK” – FELNŐTT CSOPORT (18 éven felüliek):
2018. szeptember 6., csütörtök, 18 óra

Valamennyi meghallgatás helyszíne: Bajai III. Béla Gimnázium “C” épülete (Baja, Martinovics utca, a gimnázium főépülete melletti kis sárga épület) A meghallgatásokra külön felkészülés nem szükséges – csupán kényelmes öltözék legyen nálad!

Csapatunkba SZÍNHÁZI TECHNIKUS NÖVENDÉKEK jelentkezését is várjuk! A Bajai Fiatalok Színházának műszaki csapata olyan 14 év feletti fiatalok jelentkezését várja, akiket érdekel a színházi hang- és fénytechnika. Ha szeretnél egy dinamikus, összeszokott technikai stáb tagja lenni, ha szívesen bővítenéd műszaki ismereteidet, ha részt vennél színházi produkciók hang- és fénytechnikájának tervezésében, kivitelezésében, AKKOR JELENTKEZZ HOZZÁNK! Az érdeklődőket szeptember végéig folyamatosan várjuk!

Bővebb információk és jelentkezés valamennyi csoportba: E-mail: ottmar@bajaifiatalokszinhaza.hu Telefon: +36-70-9848637

LEGYÉL TE IS A BAJAI FIATALOK SZÍNHÁZA SIKERES CSAPATÁNAK TAGJA!

 

 

Hozzászólások