Csapatos csapatás – 30 versenyben lévő csapattal utolsó előtti mérföldkövénél tart az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő online fordulója. A csapatok ráadásul – az alapok elsajátítása után – most az egyik legizgalmasabb kihívással, az üzleti modell kiválasztásával néznek szembe.

Az 5letből jövő! játék egyik nagy előnye, hogy már menet közben is jutalmat kaphatnak mind a résztvevők, mind pedig, akik figyelemmel kísérik a versenyt. A pénteki nappal útjára indult CSAPATOS CSAPATÁS nevű online nyereményjátékunk, ahol a csapatok mellett most a szavazók is értékes jutalmakat nyerhetnek! A résztvevőknek nincs más dolga, mint Facebook profiljukkal belépni az otletboljovo.hu/szavazas oldalon és végig böngészni a versenyben lévő csapatok fotóit, majd pedig szavazni a legszimpatikusabb teamre.

A szavazók között január 29-én kisorsolásra kerül 1 db EFOTT belépő. Ráadásul a legtöbb szavazatot begyűjtőket is egy feledhetetlen nyári fesztiválélményhez juttatják, hiszen a legnépszerűbb csapat tagjai is ott lehetnek az idei EFOTT Fesztiválon!

Szavazzatok és csapassátok együtt a csapatokkal nyáron!