Két új műsorvezetővel és otthonos környezetben várja a Család-barát minden héten hétfőtől szombatig a nézőket a Duna képernyője előtt. A jubileumi, tizedik évadát megkezdő műsor augusztus 28-tól heti hat napon át, 10.30-tól jelentkezik a közmédia főcsatornáján.

Fotó: MTVA – Zih Zsolt

A tanév kezdetével a Duna Televízió műsorvezetői is visszaköltöztek a stúdióba és a Balatoni Nyarat felváltja a Család-barát című műsor, amely immáron tizedik évadát kezdi meg. A műsorból már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.

A képernyők előtt ülők ezúttal is szórakoztató, de egyben tájékoztató és értéket közvetítő délelőtti műsorfolyammal találkozhatnak. Szó lesz családokat érintő kérdésekről, hasznos információkról, aktualitásokról. Új rovatokkal, szakértő vendégekkel, konyhai praktikákkal, finomságokkal és receptekkel készül a Család-barát.

A műsorban fókuszba kerül a testi-lelki egészség kérdése, és az elmúlt tíz év izgalmas pillanatait is felidézik. Kreatív emberekkel az Ötletsarokban, gasztronómiával pedig az Ötletfazék című rovatban találkozhatnak a nézők.

Szombatonként a családoké lesz a főszerep, és az őket érintő fontos kérdésekkel, sok-sok játékkal, mesével, kézműves, valamint szórakoztató elemekkel készülnek, hogy kellemessé tegyék a nézők szombat délelőttjét. Az élet minden pillanata jelen lesz a hétvégi műsorokban, akárcsak a családok mindennapjaiban. A Reflektorfény című rovatban pedig napról napra ismert művészekkel beszélgetnek.

Augusztus 28-tól, hétfőtől szombatig minden délelőtt 10.30-tól várja Önöket a Dunán a két Család-barát műsorvezető-páros, Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, illetve Somogyi Dia és Csalami Csaba.

Fotó: MTVA – Zih Zsolt

Forrás: MTVA Sajtóosztály

 

Hozzászólások