Május 10-én harmadik alkalommal rendezi meg a Kecskemétimami információs családi portál az Anyák napi virágültetést Kecskemét Főterén, ahol az édesanyák elültethetik gyermekeikkel a névre szóló szívecskékkel ellátott palántákat. Az ültetés 17.30-kor kezdődik a tavalyi évhez hasonlóan a Református Általános Iskola (Szabadság tér 7.) előtti területen. Az ott található emlékművet fogjuk körbeültetni idényvirágokkal. A virágültetés fővédnöke: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármestere.

A polgármesterasszony megnyitója után az első virágot Ő és kislánya fogja elültetni. Vendégünk Engert Jakabné és Lévai Judit. Rendezvényünk teljesen ingyenes, a virágok száma korlátozott, ezért előzetes regisztrációhoz kötött! Előzetes információink szerint 200 családot várunk a helyszínre.

Az ültetés tervezett menetrendje:
• Érkezés, a virágok kiosztása folyamatos
• Makai Marianna főszerkesztő (kecskemet.imami.hu) köszönti a családokat
• Beszédet mond Szemereyné Pataki Klaudia KMJV polgármestere, majd lányával elültetik az első virágpalántát.

A tavalyi évben összekötöttük a virágültetést jótékonykodással, amit hagyományként szeretnénk továbbvinni. Aki teheti édesanyaként, támogasson egy másik édesanyát, hozzon magával tartós élelmiszert vagy tisztálkodási szert, mellyel olyan édesanyák háztartását támogathatja, akiknek napi szinten nehézséget okozhat meleg ételt, vagy egyáltalán ételt tenni az asztalra. A felajánlásokat a Kecskeméti E-KECSAPnak adjuk át.

 

Virágültetésünk célja hirdetni, hogy Anyának lenni és családban élni jó!

 

Fotók: Szépneked Családfotó

 

Hozzászólások