Közzétették a speciális dobószámok európai ranglistáját, amelyen két kecskeméti atléta is szerepel. A férfi 40 éves /M/ kategóriában nagy fölénnyel vezeti a ranglistát Borbély Norbert a golyóhajító hárompróbában. Valamint a gránáthajításban is ő rendelkezett 2019-ben a legjobb eredménnyel, de sajnálatosan a listáról kifelejtették! Ők a Kecskeméti Spartacus atlétái.

spartacus atletai

Az M80-as kategóriában tarolt az európai és világbajnok Grosán Pál, aki nem kevesebb, mint 11 versenyszámban lett dobogós! Öt versenyszámban európai ranglista vezető! Négy helyen a második. Kétszer pedig a harmadik helyen végzett.

Grosán Pál így nyilatkozott:

„A sok ranglistás helyezésből a dobó tízpróbás ranglista első helyemet tartom a legértékesebbnek, amelyet világcsúccsal vezetek. A statisztikák átka a baki lehetősége. Két versenyszámban nekem is lemaradt a listáról olyan eredményem, amellyel a legjobb európai eredmény az enyém.”

Bízunk benne, hogy ősszel újraindulhat a versenyszezon, és lehetőség lesz ismét klasszis eredmények elérésére a Kecskeméti Spartacus atlétái részére.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 65. születésnapja

 

 

Hozzászólások