Ez egy jó játék VOLT! – Összesen 4522 szavazat érkezett be az 5letből jövő! Csapatos Csapatás nyereményjátékán, ahol végül 969 szavazattal a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola A-B-L-A-K csapata lett a verseny legnépszerűbb résztvevője, és ezzel a VOLT napijegyek tulajdonosa.

A Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola csapata

Az 5letből jövő! játékos vetélkedő szervezői két héttel ezelőtt indították útjára a Csapatos Csapatás nevű online játékot, amelynek során a versenyben lévő legszimpatikusabb teamre voksolhattak a résztvevők. Éles verseny volt a csapatok között, több formáció szavazatszáma is megközelítette az ezret, végül a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola A-B-L-A-K csapata szerezte magának a legtöbb követőt. A szavazók pedig szintén izgulhattak, hiszen a játékban részt vevők között is öt darab VOLT jegy talált gazdára.

A nyereményjáték nagy sikerrel zárult, azonban az AIPA Nonprofit Kft. által szervezett 5letből jövő! verseny még tart. Jelenleg 29 csapat (kecskemétiek, kiskörösiek, kiskunhalasiak, bajaiak és kiskunfélegyháziak) tanul, játszik és küzd azért, hogy bekerüljön az 5 legjobb közé, akik majd egy élő show keretein belül prezentálhatják az általuk felépített vállalkozás tervét a szakmai zsűri előtt áprilisban. A legjobb pedig elviheti az egy millió forintos fődíjat.

 

 

Hozzászólások