More

2020. február 25. 19:00

ZORÁN Jótékonysági KONCERT az “Érzékelések Kertjéért” Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Időpont: 2020. február 25-én, kedden 19.00 órakor. A koncertet szervezi a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Hírös Agóra.

A rendezendő jótékonysági Zorán koncert teljes nyereségét az „Érzékelések Kertje – Lions Liget” létrehozására fordítja a Kecskeméti Szent László Lions Club.

A nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének alapját és egyik fő célját a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése, valamint a vakok és gyengén látók segítése jelenti.

A 22 éves Kecskeméti Szent László Lions Club a fent említett programjai mellett mert nagyot álmodni, és egy különleges célt tűzött maga elé. Szeretné létrehozni az Érzékelések kertjét, mellyel a nemzetközi lions mozgalom fő irányvonalát követve felhívja a város lakói, elsősorban a fiatalok figyelmét nem látó embertársaink életének nehézségeire. A liget többféle érzékszerv által befogadható információk felfokozásával (hallás, szaglás, tapintás), érzékelhetővé teszi, hogy becsukott szemmel bárki átélhesse egy vak ember hétköznapi problémáit.

A kert többféle funkcióval rendelkezik majd. Nem csak a látássérült emberek pihenését, szórakozását szolgálja, hanem az értelmi és hallássérültek is megtalálnák kikapcsolódási lehetőségüket.
A városban egyedülálló, különleges érzékenyítő ligetet három gyermekintézmény: az Árpádvárosi Macska-cicó bölcsőde, a Csiga-biga Óvoda és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola mellett hozzák létre, mintegy közvetlen folytatásaként a klub által japáncseresznye fákkal beültetett Aomori parknak.

A klubról és a megálmodott ligetről bővebben honlapunkon olvashat.

Adományjegyek csak a Hírös Agóra Kulturális Központban (Deák Ferenc tér 1.) kaphatók.
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS
Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók!
Belépődíj: 6.300 Ft, 6.500 Ft

(Zorán 2019. november 10-i kecskeméti koncertjéről a Montázsmagazinban olvashatnak.)

Hozzászólások