More

2019. január 13. 11:00

Zenét hallgat a család – A matiné koncertbérlet soron következő előadása Balogh Sándor: A brémai muzsikusok. A Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és Lukácsházi Győző gyermek-matiné koncertje 2019. január 13-án, vasárnap 11.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Otthon Moziban. Mesélő Lukácsházi Győző. Vezényel Gerhát László és Balogh Sándor

A bérmai muzsikusok történetét valószínűleg minden gyerek ismeri, azonban a brémai rézfúvósokéról már kevesebben hallottak. Ezen szeretnének változtatni, és remélik, igazat is adnak majd nekik! Az öt jó barát története ugyanis nemcsak mulatságos, de roppant tanulságos is annak, aki jól figyel. A csupa rézfúvósból álló együttesben a különböző hangszereknek különböző szerep jut. Szó szerint, ugyanis az egyes állatokat az egyes rézfúvós hangszerek testesítik meg.

A mesejáték eredeti, Hungaroton által megjelentetett hangfelvételét nem kisebb művészek játszották el, mint a Berlini Filharmonikusok Rézfúvós Kamaraegyüttese, akik a világ több országában is előadták ezt a felejthetetlen előadást! Tehát nemcsak kiváló szórakozást, A bérmai muzsikusok című mese fantasztikus adaptációját, hanem a rézfúvós hangszerek minden csínját-bínját is megtanulja az, aki erre a koncertre ellátogat!

Támogató: NKA25
Jegyek: 1.500 Ft, 3-14 éves korig 1.000 Ft

 

Hozzászólások