More

2018. január 8. 18:00

Wass Albert születésének 110. évfordulóján – Meghívó Wass Albert születésnapi köszöntő ZENÉS IRODALMI MŰSORra 2018. január 8-án, hétfőn 18 órától a Piarista Gimnázium Dísztermébe (Kecskemét, Piaristák tere 5.)!

Előadók:
Borsányi Irén – énekes, gitáros
Dóbiás Trió
Gyöngyösi Szabó Katalin – versmondó
K. Szabó Benedek – versmondó
Lakó Sándor Kamarazenekar
Radics Tivadar – magyar tanító
Rózsahölgy Duó
Szabó Sándor – tárogatós
Szalai Sándor – versmondó
és a Tűzön-Vízen Át Egyesület táncosai

Kedves Wass Albert tisztelő! A Hírös Rovókor és olWASSókör szeretettel hív mindenkit 2018. január 8-án hétfőn 18 órától a Wass Albert születésének 110. évfordulóján tartandó zenés irodalmi műsorra a Piarista Gimnázium Dísztermébe. A szervezők kérik, hogy aki ezt a meghívót olvassa, szólítsa meg környezetében a magyar irodalom értékeire fogékony társait, és hívja meg erre a rendezvényre.

Még több információt megtudhatnak a Wass Albert emlékmű Kecskeméten és a Hírös olWASSókör facebook oldalakon, valamint a Facebook eseményből. 

Az előadók által közvetített szellemi táplálék után szeretetvendégséget tartanak, amelyhez az asszonyoktól saját készítésű aprósüteményt, a férfiaktól szeszes és szeszmentes innivalókat örömmel elfogadnak. Az agapé után folytatódik az adománygyűjtés is, melynek bevételét a szervezők a Kecskeméten létrehozandó Wass Albert emlékműre szánják. 

Csernus Lajos főszervező (+36 30 9 456 321) – hiros.olvasokor@gmail.com

 

 

Hozzászólások