More

2017. február 18. 10:00

olWASSunk Együtt Wass Albert műveiből 2017. február 18-án, szombaton 10 órától 19 óráig a Hírös Agóra Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.)

Wass Albert tiszteletére a magyarlakta területeken – immár tizedik éve – egy időben, településenként egy helyszínen felolvasunk a műveiből. Értékőrző baráti körünk, a Hírös Rovókör szervezi a rendezvényt Kecskeméten. Jöjjön, és olvasson fel Önnek kedves 5-10 perces részt Wass Albert bármely művéből, vagy jöjjön, és hallgassa meg mások felolvasását.

Baráti társaságok, tanulók és nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. Részletek a 06 309 456 321-es számon, a hiros.rovokor@gmail.com címen és a Facebook-on: Wass Albert felolvasás Kecskeméten.

2016-ban – kilencedik alkalommal – a magyarlakta vidékeken 68 településen olvastak fel Wass Albert műveiből. Kecskeméten is sokan jöttek tisztelegni a nagy erdélyi magyar szerző előtt. Olvasott itt diáktól a nyugdíjasig sokféle korú, zenésztől írón, költőn, földművesen, iparoson, tanáron, mérnökön át festőművészig különböző ismerettel és tudással rendelkező, tanyasitól a városlakóig más-más környezetben élő… Jó volt látni, hogy a sokféle ismerettel, élettapasztalattal rendelkező emberek egyetértettek Wass Albert, az alkotó és alkotásai által közvetített egyetemes emberi értékek tiszteletében.

A szívességi munkára, fellépésre felkért zenészekre, versmondókra és az önkéntesekre – az általuk előadott, felolvasott, szavalt, elmondott gondolatok keltette érzésekért – a lélekemelő és szívet melengető pillanatokért most is hálásakvagyunk.

 

Köszönettel várjuk az idei jelentkezőket is a szervező Hírös Rovókör nevében:
Csernus Lajos (06 309 456 321)

 

 

Hozzászólások