More

2019. július 19. 20:00

A Voix de Vivre kamarakórus koncertje 2019. július 19-én, pénteken 20.00 órakor kezdődik Kecskeméten a Piarista templomban. A Voix de Vivre kamarakórust 2003-ban alakította a közismert és kitűnő tenorista, Neil MacKenzie.

A BBC Singers társulat régi tagjaként és sokat tapasztalt kórusoktatóként vezeti ezt a hertfordshire-i együttest; a komoly és széles repertoárban találunk egyházi és színpadi zenét, állami rendezvényekre és szalonestekre írt műveket és rádiós zenei megbízásokat is. A Voix de Vivre egyre több zeneszerző műveit dolgozza fel, többek között Dunstable, Pygott, Charpentier, Frank Martin, Arnold Schönberg, James MacMillan és Jonathan Dove műveit.

Neil számos ősbemutatón szerepelt az Egyesült Királyságban és Európában, és a Voix de Vivre programjainak összeállításával természetesen a jól előadott, kíséret nélküli kortárs kóruszene népszerűsítésére törekszik. Az együttes klasszikus művek sorából is nagy örömmel és hatalmas sikerrel adott közös koncerteket orgonaművészekkel, zongoristákkal és zenekarokkal.
A Voix de Vivre számára megtiszteltetés, hogy felléphet Magyarországon, és ezen az estén a Kodály Művészeti Fesztiválon jellegzetes brit zenékből játszhat válogatást.

Belépődíj: 2.000 Ft
Kecskemét kártya, diák, nyugdíjas: 1.000 Ft

TÉRZENE
A fesztivál ideje alatt 19.15 órai kezdettel INGYENES koncertek az EMLÉKTÁR TÉREN
2019. július 19-én Laviola Régi Zenei Együttes

További részletek Facebook oldalunkon. Kodály Művészeti Fesztivál
A fesztivál hivatalos honlapja: www.kodaly-muveszeti-fesztival.hu/
Jegyek kaphatók: A Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztáraiban (Deák F. tér 1. és Kossuth tér 4.)
vagy rendelhetők online: www.hirosagora.hu/jegyrendeles-2

Július 15-től Kodály Művészeti Fesztivál a város szívében!

 

Hozzászólások