More

2018. március 17. 09:30

A Varázsecset Művészeti Műhely 2013-ban indult, hogy megismertesse a gyerekekkel a festés és rajzolás örömeit művészetterápiás módszerek segítségével. Idén folytatják ezt az utat, és hat alkalmas művészeti foglalkozás-sorozatot indítanak 8-12 év közötti gyermekek részére Esztergomban, a Képességfejlesztő Központban. (Esztergom, Aradi tér 2/A).

A művészeti foglalkozás nyitó alkalma március 17-én lesz, melyre egy különleges megbízást kaptak a gyermekzenész Tücsök Szabitól: a Szülinap c. dalához készítenek festményeket, s ezeket felhasználja majd a dal videóklippjében. A foglalkozásról létrehozott facebook-esemény ITT található, melyben részletesebb információk olvashatóak a foglalkozás-sorozatról, valamint Tücsök Szabi daláról készített bejegyzés is:

A RÉSZVÉTELHEZ KÜLÖN BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES, amelyet a MUVESZETIMUHELY@GMAIL.COM címen tehettek meg!

“Tarts velünk, hogy megtapasztalhasd a művészetek erejét, az alkotás, a rajzolás örömét és a festés pozitív, lélekgyógyító hatását!”

A foglalkozásokon megismerkedünk a különböző művészeti eszközökkel, technikákkal (akrill, akvarell, pasztell-technika).

 

Célunk, hogy pozitív, megerősítő légkörben alkothassunk, ahol bártan kísérletezhetünk, és szabadon kifejezhetjük az érzéseinket. A művészet által növelhetjük érzelmi intelligencia-szintünket.

A 6 alkalmas foglalkozás-sorozat az alábbi szombatokon 9.30-tól 12.30-ig tart:
március 17.,
április 14.,
május 5.,
május 26.,
június 9.,
június 23.,

Lehetőség van egy-egy alkalommal is részt venni a foglalkozásokon. Szociális- és testvér-kedvezmény igényelhető.

A művészeti foglalkozásokat irányítja: Majorosi Hajnalka

 

 

Hozzászólások