More

2017. november 11. 10:00 - 18:00

A Vándorfény Galéria szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a 2017. november 11-12-én (szombat-vasárnap) megrendezendő kiállításukra. A kiállítás Kecskeméten, a Kulturális és Konferencia Központban lesz 10 és 18 óra között.

Papp Gábor – Porto Venere

 

A Vándorfény Galéria csaknem 15 évvel ezelőtt azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy megismertesse és népszerűsítse a kortárs magyar festészetet a szépség iránt fogékony közönséggel. Fontosnak tartjuk, hogy a festmények, a grafikák és tűzzománcok eredeti díszítő funkcióit visszanyerve minél több otthon enteriőrjét varázsolják még bensőségesebbé, meghittebbé.

A művészet az emberiség kultúrtörténetének tükre, s ahogy a régi korokról, úgy a mai életünkről is mesél, vagy éppen régen elfeledett, elveszettnek hitt eszményeket és szimbólumokat idéz elénk. Minden egyes festmény más és más embert szólít meg, mindenkire másként hat, elvarázsol, vagy éppen elgondolkodtat.

Garabuczy Ágnes – Mágikus éjszaka

Célunk, hogy olyan alkotásokat tárjunk a művészetszerető közönség elé, melyek harmóniára épülnek, szellemiségük által jelentést és jelentőséget hordoznak, ugyanakkor a tartalmi mélység mellett is könnyen befogadhatók. Fontos számunkra, hogy a néző ne érezze azt, hogy a kortárs műalkotások tőle függetlenül jönnek létre, illetve, hogy az érdeklődők ne féljenek betérni hozzánk, és pusztán a műélvezet kedvéért is látogassák kiállításainkat.

Vándorfény Galéria

 

 

Hozzászólások