More

2017. május 26. 17:00

2017. május 26-28 között zajlanak az V. Kecskeméti Városmisszió rendezvényei. Kecskemét főterén, a nagyszínpadon május 26-án, pénteken 17.00 órakor ünnepélyes megnyitóval indul a programsorozat Görbe László Hatházi Róbert és dr. Jeney Gábor plébánosok köszöntő szavaival. 

18.00 órakor szentmisén vehetnek részt a hívek, melyet Fábry Kornél atya celebrál. Ő arról (is) híres, hogy egy európai papband-ben, azaz papokból álló zenekarban énekel, zenél. Nagybátyja példájára Fábry Kornél show-t tart az est folyamán. 

 

A Városmisszió során fáklyás menet, élő rózsafüzér, missziós futóverseny, családi programok, színházi előadás, isjúsági szentmise, a Barátok Együttes koncertje. Május 28-án, vasárnap a program érseki szentmisével zárul a Nagytemplomban, melyet jótékonysági ebéd követ a Plébánia közben. 

A rendezvény ideje alatt betérhetünk a Missziós Kávéházba, a “meghallgatlak sátorba”, valamint közvetlen beszélgetésre sarkallhat bárkit a “Szólj be egy papnak!” sátor is. Szép és tartalmas programnak ígérkezik a katolikus városmisszió!

 

 

Hozzászólások