More

2019. október 23. 19:00

Ünnepi díszelőadás és Családi bérletakció a Kecskeméti Katona József Színházban. Ünnepi díszelőadással folytatódik október 23-án a nagyszínházi bemutatók sora, a Cseke Péter rendezte Ballada a 301-es parcella bolondjáról címet viselő példázat.

Ritkán boncolgatott téma az ügynök kérdése színpadon, talán Schwajda György volt az első az országban, aki ezt megpróbálta 30 évvel ezelőtt papírra vetni. Ennek és a rendszerváltozásnak állít emléket ez a darab. Főbb szerepekben Kőszegi Ákost, Hegedűs Zoltánt, Bognár Gyöngyvért és Csapó Virágot láthatják. A zeneszerző a magyar zenei élet egyik meghatározó művésze, Ákos.
A felnőtt bérlet második bemutatója október 25-én, pénteken lesz.

A további előadásokra ITT: már válthatók jegyek.

Családi bérletakció október 22-ig
Az őszi szünetre gondolva kínáljuk Családi bérletakciónkat önöknek, ugyanis 4 darab vásárlása esetén ajándék családi belépőt adunk a kecskeméti Vadaskertbe. A családi színházélmények mellett az ajándék belépővel akár még most októberben ellátogathatnak az évad elején örökbe fogadott alaszkai farkas párhoz és a hullámos papagájhoz. Az Aladdin és a csodalámpa, valamint a Péter és a farkas zenés előadásokra szóló konstrukció szombat vagy vasárnap 11.00 órára szól, rugalmasan egyeztethető bérlet.
Bérlet váltható 2600 Ft-tól Jegypénztárunkban!

Nem felejtették el a LIBRI kedvezményeit, ugye?
Előző évadunk óta megszokhatták, hogy minden színházjegyünkön szerepel -15% kedvezmény, amelyet a kecskeméti Libri üzleteiben válthatnak be vásárláskor. Ne feledjék, ha az 5+1-es bérletünket választják, ez megsokszorozódik, hiszen 5 alkalommal biztosítjuk így a -15% kedvezményt önöknek. Nincs más teendőjük, mint megvenni Jegypénztárunkban a színházbérletet, majd könyvvásárláskor pecsételésre átadni azt a kiválasztott kecskeméti Libriben.

 

Hozzászólások