More

2018. augusztus 8. 17:30

Tündér Ilona szerelmi bájoló legendamese a  BaHorKa Társulat improvizációs folklórszínház előadásában gyerekeknek és felnőtteknek 2018. augusztus 8-án, szerdán 17.30-kor Kecskeméten a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban.

A tündérek különös dolgokra képesek. Akár holló képében repülnek éjszakánként, és aranyalmákat szakítanak a király kertjéből mindaddig, míg az almákat őrző legkisebb királyfi és Tündér Ilona nem találkoznak. Szerelembe esnek, de amikor Ilona hajából a boszorkány levág egy tincset, így többé nem találkozhatnak. A királyfi elindul szíve választottját megkeresni. Szerelmi bájoló legendamese a BaHorKa Társulat improvizációs folklórszínháza előadásában gyerekeknek és felnőtteknek. A programot 3 éves kortól ajánlják!

Program:
•    zenés-mesés interaktív előadás, kézműves foglalkozás, játék a Szivárvány játéktár játékaival, „madárlátta” finomság kóstolója, tombola.
•    kézműves foglalkozás, játék a Szivárvány játéktár játékaival
•    „madárlátta” finomság kóstolója, tombola.

 A Meseudvar kapuja 17.20 órakor nyílik
Belépődíj: 850.- Ft gyerekeknek, 1.250.- Ft felnőtteknek
A részvételi díj tartalmazza a zenés műsor, a kézműves foglalkozás és a „mesebeli” kóstoló díját.

Jegyek válthatók:
•    elővételben az Ifjúsági Otthon pénztárában,
•    a helyszínen korlátozott számban kaphatók jegyek.

Támogatók: a LÍRA Könyvesbolt és zeneszalon felajánlásával minden alkalommal az előadást követően értékes mesekönyveket sorsolunk ki. A helyszínen könyv és CD vásárlására nyílik lehetőség.

Együttműködő partner: Otthon Kávézó és Teaház

Információ: Csizmadia Ilona 76/481-523, ilona.csizmadia@hirosagora.hu

 

 

Hozzászólások