More

2018. december 11. 17:30

Mutasd az önéletrajzod, s megmondom, tiéd-e az állás! címmel készségfejlesztő csoportos foglalkozást szerveznek a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai december 11-én, kedden 17 óra 30 perctől a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban. Tréningek – A jó önéletrajz titka – Tégy a kiégés ellen!

A rengeteg gyakorlati példával fűszerezett foglalkozáson az alapokon túl szó lesz a „lyukas önéletrajzról”, a legújabb trendekről, és az is kiderül, hogy utánanéznek-e a cégek a Facebook-profilunknak. A részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezés ITT

A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni. Ezt elkerülendő kiégés elleni készségfejlesztő csoportos foglalkozást szerveznek a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai december 13-án, csütörtökön 17.00 órától a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban. A foglalkozáson beazonosítják a tüneteket, feltárulnak az okok, és utánajárnak annak is, hogy hogyan előzhető meg, oldható fel ez az állapot.

A részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés ITT

Mindkét készségfejlesztő csoportos foglalkozás trénere Schonerné Emődi Edit HR vezető, business és life coach lesz.

 

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósulnak meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.

 

 

Hozzászólások