More

2018. november 17. 10:00

Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár, valamint Országos Természetgyógyász Napok lesznek 2018. november 17-18-án, szombaton és vasárnap Kecskeméten, a Hírös Agóra Kulturális Központban. A kiállítás célja minél szélesebb körben felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés, a betegség megelőzésének fontosságára, a természetgyógyászati módszerek megismertetésére. A kiállítást megnyitja 2018. november 17-én szombaton 10.00 órakor Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere.

2018. november 18-án, vasárnap 11.00 órakor fellép az Exotic Tánc Sport Egyesület.

A kiállításra a belépés ingyenes!!!

Mindkét nap TOMBOLA lesz! A tombola ára: 500 Ft.

Rendezvényünkön helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus, aurafotós.
A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Az előadás sorozatot minden korosztály számára ajánlják.

Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bioélelmiszerek kóstoltatása. Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Előadások
2018. november 17-én, szombaton
A Mellműtöttek Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Szakmai Napja

 • 10.00 óra Megnyitó
 • 10.30-11.00 óra Előadás sorozat: Dr. Horváth Zsolt ♦ MSc, PhD az Onkoradiológiai Központ Centrum vezető főorvosa: Új lehetőségek az emlőrák megelőzésében, kezelésében
 • 11.10-11.40  óra Dr. Soós Györgyi ♦ Molekuláris genetikai diagnoszta főorvos: Molekuláris genetikai vizsgálatok a betegségek megelőzésének szolgálatában.
 • 11.50-12.20 óra Dr. Ambrózay Éva ♦ Radiológus és mammográfiás főorvos: A képalkotó vizsgálatok jelentősége a korai emlődaganatok felismerésében
  Ebédszünet
  Enrico – Zenei médium: meditálás
 • 14.00-14.30 óra Dr. Markó László ♦ Sebész, onkológus főorvos: Változások az emlődaganatok sebészetében
 • 14.40-15.10 óra Dr. Gábor Gabriella ♦ Onkológus, sugárterápiás részlegvezető főorvos: Sugárterápia új lehetőségei a mellékhatások mérséklésére
 • 15.20-15.50 óra Dr. Molnár Mária ♦ Onko-pszichiáter főorvos: Mit tehetek magamért? Tudatosan egészségünk megőrzéséért
 • 16.00-16.30 óra  Dr. Bodóczky Lászlóné ♦ Mellműtött Egyesület Elnöke: A Civil Szervezet segítő szerepe a betegség megelőzésében, a traumák feldolgozásában és a negatív hatások kivédésében

2018. november 18-án vasárnap

 • 10.00 óra  Fekete Gábor, Feketéné Horváth Ildikó – Prána Energia oktatók: Az aura, a csakrák és a test kapcsolata
 • 10.30 óra  Hatvani Galina természetgyógyász-  A víz – az egészséges élet legfontosabb eleme, Az ivóvíz minőségének javítása
 • 11.00 óra  Bencsik Nikolett méhész – Apiterápia, vagyis méhészeti termékekkel való gyógyítás
 • 12.30 óra  Marosfalvi Imre Enrico – zenei médium Zenei meditációs bemutató
 • 13.20 óra  Kristályköves meditáció
 • 14.00 óra  Orcsik Attila partner coach – Hogyan legyünk jó partnerek a mindennapi kapcsolatainkban?
 • 15.00 óra  Dobos János alapítványi elnök “Betegségkereskedelem” – Hogyan teszik az élet mindennapos problémáit “mentális betegséggé”?
 • 16.00 óra  Kálmán Tamás – Magnéziumhiány kockázatai, tünetei és a bőrön keresztüli magnéziumpótlás előnyei

Az előadásokra és a bemutatókra a belépés ingyenes!

DÍSZVENDÉG: Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért A mentális egészségügy nemzetközi megfigyelő szervezete

KIÁLLÍTÓK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK
A kiállításon a látogatók válaszokat kaphatnak a kérdéseikre természetgyógyászoktól, rövid bemutatók segítségével ismerkedhetnek meg a szakma által alkalmazott hatékony módszerekkel, a kiállítók pedig a természetgyógyászat során alkalmazott eszközöket, eljárásokat és kiegészítőket mutatják be.

 • Csipkerózsa Parkhotel Csólyospálos
  Egy romantikus erdő közepén a Csipkerózsa Parkhotel várja azokat a vendégeket, akik nyugalmat és kikapcsolódást valamint négycsillagos kényelmet keresnek.
 • Kecskemét Járás Egészségfejlesztési Iroda
  Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) egy olyan új egészségügyi szolgáltatási forma az egészségfejlesztés területén, amely a lakosság számára ingyenesen, beutalási rendszer nélkül elérhető szolgáltatásokat nyújt.

A kiállítás alatt általános állapotfelmérésre (vérnyomás, vércukor mérés) és dietetikussal dietetikai tanácsadásra lesz lehetőség.

A doTERRA olajok az illóolajok új generációja, egy új egészségmegőrző alternatíva  a világon.

Információ ITT: www.countypress.hu

 

 

Hozzászólások