More

2019. február 16. 14:00

TÖRÉKENY ÁLLATVILÁG – Kerámia workshop – kerámia műhelyfoglalkozás sorozat 1. ÁLLATI JÓ TÁLAK 2019. február 16-án, szombaton 14.00-17.00 óráig Kecskeméten a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. A foglalkozást 9 éves kortól ajánlják!

Szereted az állatokat? Szereted, ha a körülötted lévő tárgyak is kedvenceidet idézik. Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere és készíts anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel egy különleges, egyedi kerámia tálkát. A legfrissebb dekorációs trendek nélkülözhetetlen darabja egy egyedi figurális kerámia! Lehet akár pozsgás-, kaktusz-kaspó vagy kínáló. A funkciója mindegy, mert akár önmagában is különleges dísztárgya lehet otthonod polcainak!
A közös alkotásban garantáltan örömödet leled majd!
Vedd figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel mész haza, mert az általad készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így a tálkádat kb. két hét múlva viheted haza.

Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus
Részvételi díj: 3500 Ft (ez egy felnőtt és egy gyermek részvételét valamint egy tál készítését jelenti)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket február 13-ig várjuk! A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor!

További információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589

A sorozat további foglalkozásai:

Március 9. – NYUSZI-CSIBE TERÍTÉKEN: húsvéti kínálók (9 éves kortól)
Március 30. és Április 13. – DUPLÁN KECSKE: kecskés sajt tálalók, és kecskesajt készítés (ifjúsági és felnőtt korosztály részére)
Május 11. – KEDVENCEK A KAPUBAN: házszám és „welcome” táblák házi kedvenceinkkel díszítve (9 éves kortól)

A szombat délutáni tárgyalkotó kerámia és egyéb kreatív műhelyfoglalkozásokat többségében úgy tervezték, hogy együtt alkothass pároddal, gyermekeddel, unokáddal… De vannak kimondottan ifjúsági-, felnőtt korosztálynak szóló foglalkozások is. Kérünk, ezt mindig vedd figyelembe!

 

Hozzászólások