More

2018. november 12. 19:00

A Bajai Fiatalok Színházának meghívására a város vendége lesz Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, aki Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas zeneszerzővel és Kalmus Felicián csellóművésszel közösen ad koncertet a Bácskai Kultúrpalotában.

Tompos Kátyát számos emlékezetes színházi szerepe (pl. máig nagy sikerrel játssza a My fair lady főszerepét Alföldi Róbert partnereként Budapesten a Centrál Színházban), valamint filmes szerepei (pl. Valami Amerika 2., 3., Poligamy, Magic Boys, Coming Out) révén is sokan ismerhetik. Évekig nagy sláger volt a Valami Amerika 2. című film betétdala, a Magányos csónak, melynek révén az egész ország megismerhette kivételes hangját.

Énekesként sokfelé lép fel, koncertjein saját dalokat és feldolgozásokat is hallhat tőle a közönség. Az elmúlt években két önálló albuma jelent meg, a Keresztül Európán (2013) és a Holdjárat (2017). Több dalának maga írta a szövegét, zenéjét Hrutka Róbert szerezte. A bajai koncerten e dalokból és feldolgozásokból is hallhat jónéhányat az érdeklődő közönség.

A koncert időpontja:
2018. november 12., hétfő, 19.00 óra

Helyszíne: Bácskai Kultúrpalota

Jegyek már válthatók elővételben a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341).
Jegyárak: 2900,- 3500,- Ft.

A koncert a K&H Bank szíves támogatásával valósul meg.

JÖJJÖN EL, ÉS TÖLTSÖN VELÜNK EGY FELEDHETETLEN ESTÉT!

 

 

Hozzászólások